Vânzare

Casă - Vilă 5+ camere, Periferie

Casă superbă, Sangeorgiu De Mures, Mures

252.000 eur
ID 2717950
Case - Vile | 250 m² | 5+ camere
Sangeorgiu De Mures, Mures / Periferie
Zona

Periferie

Număr camere

5+

Suprafața utilă

250 m²

Suprafață teren
1390 m²
An finalizare construcție
2002

Se vinde o proprietate frumoasă în Sîngiorgiu de Mureș, chiar la intrare în localitate, ideală pentru o familie cu 2 generații sau pentru o firmă, construcție din anul 2002.
Terenul total al proprietății este de 1.390 mp din care casa ocupă 125 mp (amprenta la sol), deschiderea la drum principal fiind de 10 metri care se lărgește la 19 metri.
Curtea este amenajată cu gazon cu sprinklere și automatizat cu computer, poartă de intrare cu telecomandă, parcare acoperită pentru 2 mașini.
Casa are în total 250 mp care cuprinde cele 2 niveluri de locuit.
Construcția este pe structură de lemn tip sandviș cu izolație interioară cu vată minerală bazaltică, iar cea exterioară cu polistiren de 10 cm.
Casa cuprinde- la parter o bucătărie spațioasă, cămară, baie, living, antreu, 1 dormitor + un apartament cu 1 cameră, bucătărie, baie, cămară, cu ieșire pe terasa din spate.
-la etaj sunt 4 camere, un living, o baie și o debara foarte mare.
Casa mai cuprinde un pod mare podit cu lemn din dulap fălțuit, pivniță, 2 terase (în față și în spate), 2 balcoane la etaj.
Ca și amenajări amintim- aerul condiționat pe cele 2 niveluri ale casei, geamuri și uși exterioare termopan din lemn, uși interioare din lemn masiv, parchet melaminat, gresie și faianță, centrală termică și pe gaz și pe lemne, acesta din urmă încălzește și ciubărul de 6-8 persoane din terasa din spate, saună cu infraroșu, curent trifazic.
În curte mai există o clădire separată total de casa principală cu 2 apartamente care se pot întredeschide ( ușă existentă ) cu câte o cameră, baie și bucătărie, aceste 2 mini apartamente având în total 50 mp, au toate instalațiile existente.
În curte există posibilitate de parcare pentru 10-12 mașini.
Proprietatea se află la 5 minute de mers cu mașina până în centrul orașului, 10-12 minute de mers pe jos până la spitalul mare.
Prețul de vânzare este de 252.000 euro.

Solicită vizionarea proprietății
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Vineri
10 Decembrie
Sâmbătă
11 Decembrie
Duminică
12 Decembrie
Luni
13 Decembrie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.

Contactează utilizatorul

Casă superbă, Sangeorgiu De Mures, Mures
Szatmári Gyöngyvér Companie
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2717950
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici