Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 2 camere, Central

Casa + Teren cu Livada Curtea de Argeș

127.500 eur
ID 3531421
Case - Vile | 58 m² | 2 camere
Curtea De Arges, Arges / Central
Zona Central
Număr camere 2
Suprafața utilă 58 m²
Suprafață teren 15046 m²
An finalizare construcție 1971
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi 1
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire
 Preț negociabil

RE/MAX Dynamic va prezinta in exclusivitate, comision ZERO la cumparare, o proprietate superba ca zona si aspect, in Curtea de Arges, mai exact, o casa cu teren generos.

Casa este la drum asfaltat
Gazul este pe/la strada
Este la o distanta de 2km de centrul orasului si la 1.5km de Manastirea Curtea de Arges
Terenul este impartit in trei parcele, una de 2154mp in extravilan, una de 6393mp (din care 1997mp in intravilan si restul in extravilan) si una de 6499mp in extravilan

Casa are doua dormitoare, semidecomandate, o baie, o bucatarie si doua holuri, este din cărămidă 60mp, renovată în 2013, cu tripan și încălzire centrala electrică (sobele au fost păstrate), mobila pictata manual (2015) baie și bucătărie utilate, fosa septica, si pivnita. Gazul abia a fost tras și poate fi adus în casa.

Toata casa, garajul si mansarda garajului au tamplarie PVC la ferestrele si usile exterioare( tripan in casa, dublu in garaj).


Curtea are alei de piatra, un foișor/filigorie de lemn, copaci, trandafiri, brazi, pomi fructiferi și arbuști ornamentali.
Garajul de cărămidă, construit in 2015, este mansardat și se poate folosi ca birou, camera de oaspeți, dotat și cu aer condiționat (rece/cald) si are inchidere cu telecomanda.

Terenul este alcătuit din trei parcele alăturate însumând 15046 mp, la drum asfaltat, la aproximativ 2 km de mănăstirea Curtea de Argeș. Un colt de rai la doar 200m de pădure, zonă foarte liniștită, cu doar doi vecini, ceilalți locuitori ai orașului fiind la minim 400m distanță, după un deal. La 300m în apropiere se afla și un iaz.


Livada conține 85 de pomi fructiferi (meri, peri, pruni, gutui, cireși, nuci) și arbuști de aronia, agrișe, afini siberieni, zmeura, coacăze. Pentru copii exista și o casa de joaca construită într-un copac.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Curtea de Argeș 3.7 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici