Vânzare

4 camere | 180 m²

CASĂ + TEREN DE 1500 mp - DOTATĂ ȘI UTILATĂ

Cluj / Dej

199.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 180 m²

Suprafață teren 1500 m²

Stare proprietate Bună

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Complet

Numărul de locuri de parcare 5

Utilități Curent, Apă, Climă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Casă cu teren de 1500 mp, situată la 5 km de orașul Dej, într-o zonă foarte intimă și liniștită, departe de agitația străzii principale. Construită în 2018, casa are o suprafață construita de 211 mp și este dispusă pe un singur nivel. Este compusă din trei dormitoare (două dintre ele având dressing inclus), un living spațios, sală de mese, bucătărie, cămară de alimente dotată cu aer condiționat, birou, trei holuri, două băi și două terase acoperite.

În curte se află un foișor de 35 mp, echipat cu grătar, cuptor pe lemne, plită, aragaz cu butelie, mobilier și baie proprie. În spatele casei se găsește camera centralei de 28 mp și un garaj de scule de 16 mp. Grădina mare este plantată cu pomi fructiferi, vie, zmeură, mure și aluni de pădure.

Casa este complet alimentată cu curent electric și dotată cu pompă de încălzire/răcire, încălzire în pardoseală, panouri solare și fotovoltaice, ceea ce asigură costuri de întreținere foarte mici. De asemenea, dispune de apă curentă și canalizare.

Proprietatea se vinde mobilată și utilată, incluzând o piscină pe suporti și un tractoraș de iarbă. Aceasta este o oportunitate de a achiziționa o locuință modernă, eficientă energetic și complet echipată, într-o locație liniștită și convenabilă, aproape de orașul Dej. Pentru mai multe detalii și vizionări, vă rugăm să ne contactați.
Cod ofertă / ID BLITZ: P128465
Id intern: P128465

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare