Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central, comision 0%

Casa tip A pe structura de lemn, Smeura-jud. Arges. Comision

100.000 eur
ID 2836947
Case - Vile | 120 m² | 4 camere
Mosoaia, Arges / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 120 m²
Suprafață teren 400 m²
An finalizare construcție 2022
Stare proprietate În construcție
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Nemobilat
Comision cumpărător 0%
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Acum ceva vreme le-am putut vedea doar pe Pinterest sau pe site-uri de travel din strainatate, insa acum moda caselor A-frame a devenit un trend si in Romania.
Visati la o astfel de casa? Suntem foarte incantati sa va prezentam, spre achizitie aceasta casa pe structura de lemn tip A (sau A-frame). Nu are sens sa insistam pe partea de aspect, e de la sine inteles ca este punctul forte al acestui proiect!
Este una dintre primele case in forma de A din jud. Arges, construita pe un teren de 400 mp si se afla intr-un loc inconjurat de natura, langa Pitesti, mai exact la 2 km distanta in sat. Smeura, Com. Mosoaia.
Casele tip A-Frame imbina arhitectura cu eficienta elementelor moderniste si confortul functional.
Este o casa confortabila si mai putin conventionala, inspirata din natura, cu elemente de structura si finisaje din lemn, ceea ce ii permite sa se integreze perfect in peisajul inconjurator!
Se potriveste foarte bine si ca locuinta permanenta si ca locuinta de vacanta. Este confortabila si spatioasa, axata pe un design functional si minimalist. Imobilul este compartimentat astfel: la parter - living spatios, bucatarie open space, un dormitor si un grup sanitar; etajul este prevazut cu 2 dormitoare, un grup sanitar, un hol, iar podul se poate folosi ca si spatiu de depozitare.
Se folosesc materiale de cea mai buna calitate, lemn stratificat, tratat, geamuri Salamander, pereti izolati vata bazaltica de 20 cm, acoperis tabla Bilka Retro, finisaje grupuri sanitare: travertin si ardezie flexibila, piatra naturala, corpurile de iluminat sunt incluse.
V-am starnit interesul? Va invitam cu drag la vizionare! Echipa noastra va poate consilia de la vizionare, obtinere credit, asigurare pana la incheierea tranzactiei! Toate acestea DIRECT DE LA DEZVOLTATOR cu 0% COMISION pentru cumparator!


Id intern: P2122

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici