Vânzare

5+ camere | 210 m²

Casa tip conac, 2703 mp teren, comuna Ghioroc

Arad / Cuvin

200.000 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 210 m²

Suprafață teren 2703 m²

An finalizare construcție 1923

Stare proprietate Bună

Număr Băi 1

Comision cumpărător 2%

Utilități Curent, Apă, Canalizare

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

ID: P11950
Golden Real EstateLipova vă propune spre vânzare o casă tip conac situată în comuna Ghioroc, județul Arad.

Aceastā casā este amplasatā chiar în centrul localității la cca 100 de metrii de stația de tramvai și 500 metrii de balta Ghioroc, este construită în urmă cu 100 de ani, cu arhitecturā spacificā unui conac boieresc, are o amprentă la sol în suprafață construitā de  250 mp și  210 mp  utili,  o pivnițā tip cramā de 70 mp.

Casa este compusā din 5  dormitoare, o sufragerie, o bucătărie, o baie, 2 holuri spațioase,  cāmarā de alimente, o camerā tehnicā cu centrala pe lemne. Casa este construită integral din cărămidă cu fundație din piatră de codru,  ziduri groase izolate cu poliestiren de 5 cm, încăperile sunt spațioase, luminoase și înalte, pardosealā din parchet laminat în dormitoare, iar în sufragerie, holuri, baie și bucātārie gresie și faiantā. Încalzirea locuinței se face cu o centralā pe lemne cu calorifere de otel în fiecare încăpere, geamuri și uși termopan pe exterior, iar pe interior uși din lemn masiv. Casa este parțial mobilatā și utilatā cu aparaturā electrocasnicā, curent trifazic, apā și canalizare de la rețea, baie cu duș și vanā, și este renovatā relativ recent.

Frontul stradal este de 45 ml cu acces auto și pietonal, suprafața totală a terenului este de 2703 mp conform extrasului de carte funciara, gard din bolțari de beton și fier forjat, în spatele casei se aflā o terasā acoperită din lemn de  25 mp, alei cu pavele de beton, grādinā cu pomi fructiferi, flori și trandafiri, precum și un solariu. Aceastā casă tip conac boieresc se pretează pentru dezvoltarea unei pensiuni agroturistice, cramā viticolā, locuintā rezidențialā, sau orice alt tip de investiție doritā de clientul cumpārātor.

Preț: de 200.000 euro, negociabil.

Agent exclusiv Golden Real Estate.


Id intern: P11950

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Daniela Tutudan

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare