Vânzare

5 camere | 90 m²

Casa tip duplex 5 camere 2 bai 2 balcoane curte Viile Sibiul

Sibiu / Sibiu
149.999 €

Rată estimată

3.363 Lei/lună

Avans (15%)

111.824 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 90 m²

An finalizare construcție 2022

Niveluri imobil 1

Suprafață teren 220 m²

Număr Băi 2

Comision cumpărător 2%

Stare proprietate Bună

Mobilat și Utilat Nemobilat

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Casa tip duplex cu regim de inaltime P+1 de vanzare in zona Viile Sibiului, situata intr-o zona linistita si inconjurata de verdeata, ideala pentru o familie numeroasa sau pentru a va ingriji un spatiu modern si confortabil. Imobilul dispune de 5 camere, dintre care o bucatarie open-space conectata cu livingul, creand un spatiu generos pentru socializare si relaxare. Sunt disponibile 4 dormitoare spatioase, perfect pentru a asigura intimitate si confort si 2 bai moderne, echipate cu toate facilitatile necesare.

Casa are o suprafata utila de 88 mp, cu o amprenta la sol de 54 mp si este amplasata pe un teren de 220 mp, oferind astfel un teren liber de 166 mp, ideal pentru amenajarea unei gredini sau a unei zone de relaxare. De asemenea, locuinta beneficiaza de 2 balcoane cu suprafata totala de 17 mp, ideale pentru a savura cafeaua de dimineata sub razele soarelui.

Aceasta proprietatea combina armonios functionalitatea cu stilul modern si este situata intr-o zona linistita, oferind tot confortul necesar unui camin primitor. Se vinde finisata la cheie.

 
Pret: 149.999€
Cod ofertă / ID: P21783
Sună-ne acum la 0369.822.820 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Sibiu, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.


Informatii speciale:
1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață.
2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine!
Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată.
3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.820 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele.

Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.
Id intern: P21783

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Paul Constantin

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare