Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Casă - Vilă 4 camere, Central

CASA TIP DUPLEX | SANMARTIN - ORADEA

650 eur
ID 3288111
Case - Vile | 160 m² | 4 camere
Sanmartin, Bihor / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 160 m²
Suprafață teren 250 m²
An finalizare construcție 2018
Stare proprietate Bună
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Clasă energetică A
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare

Agentia Brucken Imobiliare ofera spre inchiriere o casa situata intr-un imobil de tip duplex, in localitatea Sanmartin, intr-o zona rezidentiala linistita, de case. Suprafata utila a casei este generoasa, de 160 mp iar curtea de 30 mp este suficienta sa te poti bucura de natura si de liniste.

Restaurantul Due Fratelli Sanmartin, aflat in apropiere este o solutie comoda pentru luat masa. Foarte aproape ai magazin alimentar, farmacie, scoala si acces la statie de transport in comun.

Accesul pe centura mun. Oradea se face in 3 minute, de unde poti ajunge foarte repede oriunde ai nevoie in oras, fie ca e vorba de centrul vechi, centre sportive, shopping, zona industriala, sau aeroport. Statiunile Baile Felix si Baile 1 Mai, aflate la o aruncatura de bat, iti dau posibilitatea sa te relaxezi si sa te bucuri de apa termala.

Imobilul este structurat astfel:

La parter:

- hol intrare, living generos, bucatarie complet mobilata si utilata, loc de luat masa cu iesire pe terasa, camera tehnica si un loc de depozitare/dressing.

La etaj:

- 3 dormitoare cu pat matrimonial si dulap pentru haine sau depozitare, un balcon, baie cu cada jacuzzi si geam de aerisire.

Casa se inchiriaza complet mobilata, utilata dupa cum reiese si din poze si utilat cu: plita cu gaz , cuptor electric, hota, masina de spalat rufe, frigider, aparate AC, pat matrimonial, dressing, canapea extensibila.

Incalzirea se face cu ajutorul unei centrale pe peleti.

Sunt disponibile 2 locuri de parcare, unul in garaj iar celalalt in fata casei.

Proprietarul nu accepta animale de companie .

Pretul chiriei este de 750 euro / luna usor negociabil, se plateste in avans si se percepe o garantie de o luna la semnarea contractului. Pentru a intra in posesia unui videoclip, pentru mai multe detalii ori pentru stabilirea unei vizionari, ne puteti contacta la telefon, pe WhatsApp, email, sau la sediul nostru din Oradea, de pe str. General Magheru nr 12.

ID: 287.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Băile Felix 2.8 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici