Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Casa ultra premium cu terasa panoramica și gradina, 118mp,

365.000 eur
ID 3525192
Case - Vile | 118 m² | 4 camere
Cluj-Napoca, Cluj / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 118 m²
Suprafață teren 541 m²
An finalizare construcție 2022
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Comision cumpărător 2%
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Va propunem spre vanzare în cadrul unui ansamblu finalizat, modern si unic pe piata constructiilor din Cluj, casa lipita cu teren si autorizatie individuala (Atentie!! Nu cu indiviza comuna) in suprafata utila de 118 mp + 2 terase acoperite de 10 si respectiv 5 mp precum si o terasa spectaculoasa cu view la ultimul nivel in suprafata de 40 mp din care 16 mp acoperiti.
Suprafata terenului este de 541 mp.
La parter sunt dispuse holul de intrare, camera tehnica si spalatoria, baie, bucatarie cu living si dining iar la etaj sunt 3 dormitoare, 2 bai si 2 terase. La ultimul etaj se gaseste o terasa circulabila de 40 mp.
Materialele folosite atat la interior cat si la exterior sunt premium, mult peste ce se ofera astazi in piata constructiilor.
La exterior adezivii, polistirenul(15-35 cm) si vopseaua decorativa sunt de la Caparol iar hidroizolatia teraselor s-a facut cu membrana EPDM de la Firestone.
Casele sunt placate cu piatra naturala de Vistea, iar la placarea teraselor s-a folosit lemn de pin termotratat. Tamplaria este Salamander BluEvolution 82 cu 3 straturi de sticla si feronerie Roto NT cu montaj profesional cu banda butilica. Usa de la intrare este premium, de aluminiu cu maner spatial si este de cea mai buna calitate(nu PVC).
Balustradele de sticla de la terase sunt laminate si securizate(configuratie sticla 882).
Pavajul folosit pentru curti este de la Viastein, iar spatiile verzi sunt pregatite cu sistem de irigatii, plante diverse cu adaptabilitate si rezistenta la clima locala, precum si cu intretinere facila. Sunt prevazute 2 locuri de parcare(unul acoperit) si priza pentru incarcarea masinilor electrice.
Curtea din spatele casei este impartita in 2 zone, o zona de relaxare, cu zona de gratar si vatra de foc precum si loc de luat masa, retrasa, perfecta pentru zilele toride de vara sau pentru seri linistite, iar o parte importanta din gradina este mereu insorita si prevazuta cu plante si gazon.
La interior avem incalzire in pardoseala si este de la Uponor, cu grup separat de pompare pe fiecare etaj. Centrala si pufferul sunt de la Ferolli si sunt varf de gama. Baile vin semifinisate cu cadrele de wc incastrate, iar instalatia sanitara in toata casa este realizata tot pe sistem de la Uponor(cu separare pe fiecare nivel)
Circuitele electrice sunt executate dupa un proiect de amenajare interioara care va fi pus si acesta la dispozitia viitorilor proprietari si este gandit in cel mai mic detaliu.
Geamurile sunt de dimensiuni mari, asigurand foarte multa lumina naturala in interior. Datorita expunerii sudice, pentru confort termic, pe fatada sudica sunt prevazute jaluzele exterioare cu automatizari Somfy cu actionare si programare din telefonul mobil.
Predarea se face la stadiul semifinisat plus. Camera tehnica este finisata, iar in restul casei peretii se predau la stadiul finisat, iar tavanele au prevazute inclusiv spoturile. Pentru mai multe detalii și vizionare, nu ezitati sa ne contactati ID: P3005
Id intern: P3005

Solicită vizionarea proprietății

Casa ultra premium cu terasa panoramica și gradina, 118mp,

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 70 metri
  • Staţie autobuz 150 metri
  • Staţie autobuz 533 metri
  • Staţii de tramvai Distanţă
  • ERS CUG Nord 61 metri
  • ERS CUG Sud 92 metri
  • Termorom Sud 424 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Clujana 2.3 kilometri
  • Cluj Napoca Est 3.2 kilometri
  • Staţie tren 3.6 kilometri
Contactează utilizatorul
Casa ultra premium cu terasa panoramica și gradina, 118mp,
Traian Hiruta Consultant imobiliar Bling Imobiliare
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3525192
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici