Vânzare

5 camere | 212 m²

Casă / Vilă 5 camere de vânzare in Dobroesti-Fundeni, ...

Bucuresti-Ilfov / Dobroesti

269.000 €

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 212 m²

Suprafață teren 261 m²

An finalizare construcție 2018

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 2

Număr Băi 3

Mobilat și Utilat Parțial

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 1

Preț negociabil Da

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Climă

Nu include TVA Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Va oferim spre vanzare o casa deosebita in Dobroesti pe strada Doinei, impartita in parter, etaj si mansarda. La parter, veti fi intampinati de o zona de living spatioasa si luminoasa, ideala pentru relaxare si socializare. O bucatarie moderna si complet utilata este conectata armonios cu zona de dining, creand un mediu perfect pentru intalniri cu familia si prietenii. De asemenea, parterul gazduieste si o baie eleganta.

Urcati pe o scara eleganta si veti ajunge la primul etaj, unde sunt amplasate cele trei dormitoare si o baie. Dormitoarele sunt suficient de mari pentru a oferi confort si intimitate si au acces la un balcon comun. O baie suplimentara este disponibila pentru confortul rezidentilor de pe acest nivel.

Mansarda este un spatiu versatil, perfect pentru a fi transformat intr-un dormitor suplimentar, un birou sau un spatiu de joaca. O terasa generoasa inchisa este locul ideal pentru a va bucura de serile linistite sau pentru a va petrece timpul in aer liber.

Exteriorul casei este la fel de impresionant, cu un design modern si curtile frumos amenajate. Doua balcoane adauga un farmec suplimentar si ofera spatii de relaxare in aer liber.
Casa se vinde nemobilata
Pentru mai multe detalii sau vizionari va rog sa ma contactati

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Nicu Blaschin

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare