Vânzare

5+ camere | 325 m²

Casă / Vilă 6 dormitoare, Otopeni, Comision 0% pentru c...

Bucuresti-Ilfov / Otopeni

365.000 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 325 m²

Suprafață teren 540 m²

An finalizare construcție 2011

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 2

Număr Băi 3+

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 4

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Încălzire, Climă

Preț negociabil Nu

Nu include TVA Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Superba vila in Otopeni, zona centrala cu acces facil la principalele puncte de interes ale zonei (magazine alimentare, restaurante, gradinita,  farmacii, mijloace de transport in comun) isi cauta noi proprietari.
Construita in anul 2011 cu atentie pentru detaliile legate de siguranta si confort, vila dispune de 7 camere, 4 bai, 2 terase ideale pentru petrecerea timpului liber alaturi de cei dragi.Parchetul este din lemn de palisandru de Africa, geamurile au tamplarie PVC cu geam dublu cu izolare termica superioara, gradina beneficiaza de sistem de irigatii Rain Bird avand ca sursa de apa put forat la mare adancime Centrala termica este noua a fost inlocuita in anul 2021 si este amplasata in camera tehnica.
Bucataria  inchisa este  spatioasa cu o zona dedicata de dining si  cu iesire directa pe terasa din spate unde este construit un barbeque grill.
Livingul spatios ofera o vedere larga catre gradina cu vegetatie matura si spectaculoasa, transformandu-l astfel intr-un execelent lpc de relaxare.
Cele 6 dormitoare de la etajele superioare au suprafete generoase si beneficiaza de intalatii de aer conditionat.
Spatiile de depozitare sunt generoase, incluzand si un pod cu accces pe o scara speciala.
In curte este construit un garaj spatios, ce permite parcarea a 2 autoturisme, iar aleea adiacenta acestuia mai poate gazdui 2 masini.
Vila este amplasata intr-un zona retrasa si linistita si plina de verdeata si este locatia ideala pentru o familie ce cauta un nou camin.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Ioana Mihai

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare