Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 3 camere, Central

OCAZIE | Casă / Vilă Individuala | De vânzare | Creved...

76.000 eur
ID 3257026
Case - Vile | 84 m² | 3 camere
Samurcasi, Dambovita / Central
Zona Central
Număr camere 3
Suprafața utilă 84 m²
Suprafață teren 200 m²
An finalizare construcție 2022
Stare proprietate Rezonabilă
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Nemobilat
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire

Vă oferim spre achiziționare o proprietate deosebită: o casă individuală amplasată în satul Samurcasi, comuna Crevedia, la doar câteva minute distanță de orașul Buftea. Această proprietate este o bijuterie aflată într-o zonă rezidențială, ideală pentru oricine își dorește liniște și confort.

Casa dispune de o compartimentare decomandată, ceea ce îi conferă un aspect modern și spațios, fiind astfel ideală pentru familiile cu copii sau pentru oricine are nevoie de un spațiu generos. Aceasta este formată dintr-un dormitor, un living, o baie și o bucătărie open-space, fiind pregătită să satisfacă toate nevoile cumpărătorilor.

În plus, proprietatea se remarcă prin prezența unei zone verzi care o înconjoară, creând un spațiu perfect pentru a vă relaxa și a petrece momente de neuitat în serile de vară. De asemenea, casa dispune de centrală proprie și loc de parcare, astfel încât confortul și siguranța dumneavoastră să fie asigurate în totalitate.

Vă invităm să veniți să vizionați această proprietate minunată și să vă convingeți singuri de frumusețea și valoarea ei.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici