Vânzare

4 camere | 120 m²

Casă / Vilă cu 4 camere de vânzare

Arad / Vladimirescu

149.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 120 m²

Suprafață teren 490 m²

An finalizare construcție 2023

Stare proprietate Nouă

Niveluri imobil 12+

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Nemobilat

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 2

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Încălzire

Preț negociabil Nu

Nu include TVA Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

RE/MAX Dynamic vă propune o oportunitate unică de achiziție FARA COMISION la cumparator, o casa individuala finalizata in anul 2023 într-un cartier privat pe strada Gradinitei din comuna Vladimirescu ,situată la doar 100 de metri de școala gimnazială locală.  Această impresionantă casă  amplasată pe un singur nivel, oferă confortul și spațiul de care aveți nevoie pentru o viață modernă și relaxantă.

Cu o suprafață utilă de 120 de metri pătrați și un teren generos de 490 de metri pătrați. Bucurați-vă de intimitate și liniște în cele 3 dormitoare spațioase, ideal compartimentate pentru a oferi fiecărui membru al familiei un colț personal de relaxare.

În plus, cele 2 băi completează perfect spațiul intim al dormitoarelor, oferind tot confortul și comoditatea necesare unei vieți moderne. Livingul open space împreună cu bucătăria generoasă sunt locurile ideale pentru întâlniri cu prietenii și familie, iar accesul direct către terasa din spatele casei vă permite să vă bucurați de aerul proaspăt în fiecare zi.

Această proprietate este dotată cu videointerfon pentru securitate suplimentară, supraveghere video în întregul cartier și încălzire în pardoseală pentru confortul optim al întregii familii, în orice anotimp.

Nu ratați ocazia de a deveni proprietarul acestei case, care îmbină perfect confortul modern cu frumusețea unei locații privilegiate. 
Contcteaza-ma astăzi pentru a programa o vizionare și a vă convinge de frumusețea acestei proprietăți.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Catalin Maior

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare