Vânzare

4 camere | 146 m²

Casă / Vilă cu 4 camere de vânzare

Arad / Mandruloc

117.500 €

Specificații

Preț negociabil Nu

Nu include TVA Nu

Suprafața utilă 146 m²

Suprafață teren 470 m²

Număr camere 4

Niveluri imobil 12+

An finalizare construcție 2024

Număr Băi 1

Numărul de locuri de parcare 4

Ansamblu Rezidențial Nu

Posibilitate parcare Da

Mobilat și Utilat Nemobilat

Stare proprietate Rezonabilă

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Sistem irigație, Încălzire

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

REMAX TECNO REALTY va prezinta spre vanzare o vila individuala situata in centrul localitatii Mandruloc la doar 15 km de Arad intr o zona frumoasa de case si foarte linistita ,la 1 minut de orice mijloc de transport,cu o suprafata utila de 100 mp si un teren de 470 mp .
Casa este construita la sol fiind finalizata in anul 2024 iar ca si compartimentare avem 2 dormitoare, un living 1 baie 1 bucatarie separata printr o usa de living, 1 debara generoasa, 1camera tehnica si o terasa de 8,5 mp. Ferestrele sunt din profil Salamander cu sticla Tripam Interiorul vilei este la faza de glet al peretilor incalzirea in pardoseala pe gaz si ramane la latitudinea viitorilor proprietari sa si finiseze totul dupa bunul lor plac iar daca doresc ,se poate rezolva printr o intelegere cu actualul proprietar sa finiseze tot interiorul. 
Casa este izolata pe exterior cu ampora de 10mm si acoperita cu tigla Bramac Vila este finisata total pe exterior, deasemeneaa curtea care este splendida cu un gazon superb avand un sistem automat de irigatii si care este imprejmuita de un gard asa cum reese si din poze .
Deasemenea spre curte avem o terasa de 8,5 mp si  un garaj cu intrare directa din strada printr o poarta cu telecomanda .La fel si spatiu stradal este foarte generos si arata grozav fiind prevazut cu alee pavata si mult spatiu verde.
Va stau la dispozitie și pentru alte informatii si detalii !

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Elena Budii

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare