Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare

Casă - Vilă 4 camere, Central

Casă / Vilă cu 4 camere de vânzare Tunari | FINALIZATE...

160.000 eur
ID 2928319
Case - Vile | 110 m² | 4 camere
Tunari, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafața utilă

110 m²

Suprafață teren
320 m²
An finalizare construcție
2022
Stare proprietate
Nouă
Număr Băi
2
Posibilitate parcare
Da
Nr. locuri parcare
2
Utilități
Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire

Va prezentem spre vanzare un proiect de case individuale pe parter, aflat intr-o zona noua de case unde regasim o comunitate tanara.
Aflat in zona de nord, mai exact in Tunari, accesul catre oras se face prin 3 rute (DN1, A3, Bvd. Pipera) iar la numai cateva minute de mers cu masina regasim centre comerciale( Mall Baneasa, Mall Corbeanca, Ikea, etc), scoli si gradinite de stat dar si private, centre de relaxare, wellness si entertainment (Edenland, Therme, Gradina Zoologica).

Bine compartimentate, cu posibilitatea de a fi usor adaptate nevoilor familiei, amplasate in cadrul curtii astfel incat sa rezulte spatii compacte verzi si de recreere, incadrate in alveole a cate 8 case cu drum de acces privat si intrare in stil englezesc (fara garduri in fata caselor si a parcarilor). Casele sunt pozitionate in asa fel incat sa ofere intimitate locatarilor, 4 pe stanga si 4 pe dreapta, iar sa accentuam ideea de intimitate, terasele au fost pozitionate tinand cont de fiecare in parte.

Proiectul de 24 de case pe parter se imparte in 3 faze (faza 1 fiind vanduta, faza 2 finalizata, faza 3 in constructie) si se deosebeste prin atentia la detalii cum ar fi :
- instalatie pentru banda led atat la bucatarie cat si la nisele pentru draperii (firele si prizele pentru led sunt deja trase)
- smart home ready (sunt trase fire, copexuri pentru smart home, priza la nivelul ochilori pentru tableta smart home, sonerie smart)
- copexuri trase pentru statie de incarcat – masina electrica
- copexuri trase pe sub betonul de intrare – pentru irigare curte fata
- inaltime tavan 3m
- pod inalt in suprafata de 60 mp unde exista instalatia electrica pentru AC, lumina etc.

In suprafata de 106 mp construiti, proprietatea dispune de o terasa de 12 mp ( avem 6 mp spatiu depozitare sub terasa) si se afla pe un teren de 320 mp.
Compartimentarea proprietatii se prezinta astfel : hol, dormitor, dormitor, baie, living, dormitor matrimonial cu baie.
Finisajele sunt alese cu bun gust dintr-o gama premium cum ar fi Marazzi, ferestre foarte mari tip tripan Salamander, etc
Ansamblul este complet racordat la utilitati: canalizare, gaz, curent, apa, mai exact, toate sunt instalate și funcționale, la predarea casei.

Pentru a stabili o vizionare nu ezitati sa ma contactati!

.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici