Vânzare

5+ camere | 800 m²

Casa / Vila cu 9 camere de vanzare in Mun. Orastie, Jud.H...

Hunedoara / Orastie

485.000 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 800 m²

Suprafață teren 1741 m²

An finalizare construcție 2000

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 3+

Posibilitate parcare Nu

Preț negociabil Da

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Încălzire

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Va propun spre vanzare, in reprezentare EXCLUSIVA si COMISION 0% pentru CUMPARATOR, o proprietate deosebita in Mun.Orastie, Jud.Hunedoara.

Proprietatea dispune de un teren generos in suprafata totala de 1741 mp pe care se afla o casa, cu amprenta la sol de 360mp, si o suprafata utila de aproximativ 800mp compusa din doua corpuri de cladire cu acces comun, dispuse astfel:

Corp 1 - D+P+M/P:
 - DEMISOL: garaj spatios si o pivnita, ambele cu acces din curte si casa;
 - PARTER: bucatarie, living spatios cu loc de luat masa, birou, baie de serviciu, camera tehnica/spalatorie (livingul si biroul dispun de intrari separate din curte);
 - MANSARDA:  living, 4 dormitoare, 2 bai, 2 terase. Acesul in mansarda se face pe doua scari una din living respectiv una din holul central;
 - POD: partea din spate a corpului dispune si de un pod cu acces din exteriorul casei si care, comunica cu mansarda corpului 2 de casa.

Corp 2 - P+1+M:
 - PARTER - bucatarie, camara, baie, hol cu casa scarii;
 - ETAJ 1 - living cu birou, dormitor, baie, terasa/balcon;
 - MANSARDA - camera amenajata, care comunica cu podul corpului 1.

Proprietatea este racordata la utilitati (apa, canal, gaz si curent), incalzirea proprietatii fiind atat pe gaz (centrala termica, incalzire in pardoseala si calorifere) cat si pe lemne (semineu si multiple sobe de teracota).

Accesul in proprietate se face din ambele parti, din partea stanga pietonal dispunand de o curte cu beton amprentat, iar pe partea dreapta a proprietatii fiind acces auto, avand o copertina ce poate acomoda lejer 3 autoturisme, si cu acces in curtea interioara.

Curtea interioara este una impresionanta, perfecta pentru momentele de relaxare in aer liber, aici gasim: terasa, filigorie cu gratar, piscina, teren de sport, amenajari diverse pentru copii, un solar de fori/legume si diverse anexe si spatii de depozitare.

Proprietatea se afla in zona centrala linistita, cu acces facil catre toate zonele de interes ale municipiului. Deasemenea nodul de atostrada A1 Orastie se afla doar la cativa kilometrii distanta.

Pentru mai multe informatii sau pentru vizionare, va rog sa ma contactati!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Daniel Lorincz

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare