Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Bartolomeu

Casă / Vilă de vânzare pe strada Dimitrie Anghel, Brașov

285.000 eur
ID 3187579
Case - Vile | 253 m² | 5+ camere
Brasov, Brasov / Bartolomeu
Zona Bartolomeu
Număr camere 5+
Suprafața utilă 253 m²
Suprafață teren 500 m²
An finalizare construcție 2008
Stare proprietate Bună
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 3
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Sistem irigaţie,    Încălzire
 Demisol

Bun venit pe Dimitrie Anghel 22, dacă ai ajuns până aici înseamnă că ești în căutarea viitoarei case, cămin sau investiție, care să fie puțin diferită și să-ți ofere spațiul potrivit nevoilor tale.

La 3.5 km față de centrul istoric al Brașovului, în prelungirea străzii Lungă, vei trece calea ferată, iar la giratoriul de lângă biserică, pe a doua iesire, la 700 ml pe strada Dimitrie Anghel pe partea dreaptă în sensul spre Stupini, o vei găsi.

Cu spații locative mari, poziționare interesantă, aproape de oraș, într-o zonă verde, aerisită, se pare că și foarte liniștită ce îți oferă discreție și intimitate.
Cu acces facil către centrul orașului, dar și mai accesibil către toate celelalte zone dezvoltate în prezent sau în viitor.
O construcție cu un regim mic de înalțime, subsol, parter și mansardă, cu parcare proprie, ferită de trafic și spații de depozitare foarte generoase.
Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le vei regăsi în cazul în care vei lua decizia cea mai bună pentru tine, și anume de a numi această proprietate, ACASĂ.

Dispusă pe un teren de 500 mp, casa în regim de înălțime S+P+M în suprafată desfășurată de 301 mp, este compusă din 6 camere (3 dormitoare), la subsol: spațiu depozitare, spațiu tehnic; la parter: living, casa scării, dormitor, bucătărie, cămară, hol, baie, garaj; la etaj: 4 camere, hol si 2 grupuri sanitare.
Etajul în prezent este folosit cu destinație de birou, destinație ce poate fii păstrată de noul proprietar și exploatată în scop comercial, având acces separat de zona rezidențială.
Casa este construită în anul 2008 cu structura din cadre de beton armat și pereți portanți de cărămidă porotherm ce au o grosime de 35 de cm ce beneficiază de izolație exterioară cu polistiren de o grosime de 8 cm și izolație interioară la acoperiș cu vată de sticlă. Parterul a fost renovat și modernizat integral iar etajul a ramas cu finisajele la nivel de anul 2009.

Sistem de irigat alimentat din puț forat cu hidrofor, intrarea pe proprietate se face prin porți acționate automat, sistem de supraveghere video având 8 camere, gazon cu plasa anticârtiță. Și asta nu este tot, te invit să descoperi toate beneficiile acestei proprietăți.

Hai la o vizionare și să discutăm mai pe larg despre noua ta casă!

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 204 metri
  • Staţie autobuz 260 metri
  • Staţie autobuz 271 metri
  • Staţie autobuz 421 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Bartolomeu 951 metri
  • Gara Brașov 3.1 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici