Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Pipera

Casă / Vilă Iancu Nicolae, Pipera

579.000 eur
ID 3245373
Case - Vile | 334 m² | 5+ camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Pipera
Zona Pipera
Număr camere 5+
Suprafața utilă 334 m²
Suprafață teren 328 m²
An finalizare construcție 2006
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi mai mult de 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 3
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Sistem irigaţie,    Încălzire,    Climă
 Preț negociabil
 Subsol

Casa exclusivista de vanzare in Pipera, acces din Iancu Nicolae. Proprietatea, cu o suprafata utila de 334 mp utili, este renovata complet in 2018 cu materiale de utlima generatie si de cea mai buna calitate, respectand in totalitate proiectul de design interior propus de catre Noblesse Group. Terenul aferent proprietatii este de 328 mp.
Casa se poate vinde mobilata sau nemobilata.
Finisajele includ, printre altele: parchet lemn masiv de tip merbau, stejar masiv la scara, usile interioare din lemn de stejar, piatra naturala atat la pardoseli cat si la glafurile interioare si exterioare, sistem sonorizare incastrat, calorifere de tip design in anumite zone, lavabile de la Benjamin Moore, vopsea decorativa de la San Marco, tapet Anna French, obiecte sanitare Villeroy & Boch si Cielo. Mobilierul este in cea mai mare parte facut pe comanda, multe dintre obiecte fiind din lemn masiv.
Din punct de vedere tehnic, mentionam sistemul de incalzire si automatizarea precum si panourile solare sunt de tip Hoval, sistemul de racire este facut cu AC de tip HVAC, sistem centralizat audio / video / internet wired / wireless, automatizari, centrala termica Hoval cu boiler 300 l, usa garaj izolata Hofmann cu automatizare Hofmann, jaluzele electrice exterioare.

Compartimentarea este dupa cum urmeaza:
La parter regasim un hol foarte spatios, o bucatarie inchisa mobilata si utilata complet cu o suprafata de 13 mp (mobilier IXINA, electrocasnice Franke, blat granit) , un birou de 10 mp si o zona deschisa de living & dinning extrem de spatioasa cu o suprafata totala de 41mp.
La Etajul 1 regasim: dormitorul matrimonial cu terasa, dressing si baie proprie avand o suprafata utila totala de peste 40 mp (fara terasa) cat si un al doilea dormitor care dispune deasemenea de baie proprie si terasa in suprafata totala utila de 25mp. Intre cele 2 camere regasim o zona de relaxare/hol cu o suprafata de 14 mp.
La Etajul 2 regasim doua incaperi (45 mp, respectiv 15 mp) care pot fi utilizate atat ca dormitoare cat si ca zone de relaxare sau loc de joaca. Deasemenea, avem o baie si un hol foarte generos. Ferestrele de la acest etaj sunt de tip Fakro.
La Demisol regasim o crama cu o zona de luat masa, o baie, camera tehnica cat si zona de spalatorie/uscatorie. Accesul catre garaj se poate face si din demisol.
Gradina este impartita in doua zone: zona verde si o terasa de aproximativ 20 mp,
Proprietatea se afla pe o strada linistita, cu trafic redus, formata exclusiv din case. In imediata apropiere regasim scoli, gradinite, galeria Jolie Ville, centre comerciale, sali de fitness, transport in comun, majoritatea fiind la distanta de mers pe jos.

Pentru mai multe informatii dar si pentru vizionari, va invit sa ma contactati.

  • Staţii de tramvai Distanţă
  • Rocin 3.6 kilometri
  • Apicola 3.6 kilometri
  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Serviciul Transport Voluntari Pipera Drumul Bisericii 2.0 kilometri
  • RATB Complex Comercial Băneasa 2.9 kilometri
  • Staţii de tren Distanţă
  • CFR București Băneasa 4.9 kilometri
  • Staţie tren 5.0 kilometri
  • Staţii de metrou Distanţă
  • Metrou Pipera 3.8 kilometri
  • Metrorex Metrou Aurel Vlaicu 4.3 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici