Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Vest

Vila individuala superba 5 camere Bragadiru Leroy Merlin ...

283.000 eur
ID 3207762
Case - Vile | 220 m² | 5 camere
Bragadiru, Bucuresti-Ilfov / Vest
Zona Vest
Număr camere 5
Suprafața utilă 220 m²
Suprafață teren 450 m²
An finalizare construcție 2008
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Nu
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Sistem irigaţie,    Încălzire,    Climă
 Preț negociabil

Am placerea de a va prezenta o casa construita in 2008, finisata, mobilata si locuita din 2016, o casa construita individual ceea ce ofera garantia unei constructii solide, fara nici un rabat de materiale de constructie sau sa se treaca cu vederea la vre-un aspect. Acte la fiecare etapa, facturi pt materiale etc.
Constructie din beton si caramida, cu izolatie exterioara cu amprenta de 105mp P+E+Mansarda, in total sunt 220mp utili. Spatii mari aerisite, generoase care oferta un confort uimitor chiar si pentru o familie numeroasa.
La parter avem o bucatarie mare cu dining room , hol generos la intrare, living si baie , La etaj : un dormitor matrimonial cu baie proprie si terasa si cele 2 dormiotare cu balcoane deservite de baia de pe hol. La mansarda avem un living, derssing, spatiu de depozitare si birou.
Casa are foisor in curte din termopan, garaj cu porti automatizate , cat si portile de la gard. Curtea are sistem de irigatii, luminile exterioare sunt controlate dintr-o aplicatie de pe telefon, aleei betpnate, pietre de decor si gazon foarte frumos, brazi, frasin , trandafiri, etc. Curtea este deja amenajata .
Imobilul este dotat cu centrala termica Vaillant de 28kw, boiler Vaillant de 120L, instalatia din cupru, AC cate unul pe fiecare nivel. Casa are put forat cu pompa surmesibila , dedurizator si filtru UV, fosa septica , gaz si curent.
Certificatul energetic arata un indice de consum A, cu un consum anual specific de enrgie de 117,65 kWh/m2an si indicele de emisii echivalent CO2 de 10.59 kgco2/m2an
In cazul unui posibile achizitii cu credit colegii noastri va stau la dispozitie pentru consultanta gratuita.

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Complex Cartier Latin 2.7 kilometri
  • Cartierul Latin 2.9 kilometri
  • Primacom 3.0 kilometri
  • Drumul Funigeilor 3.0 kilometri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Vârteju 1.9 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici