Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central

Casă / Vilă P+1 cu 8 camere, 6 bai, com TARTASESTI. AM SCA

350.000 eur
ID 3544520
Case - Vile | 510 m² | 5+ camere
Tartasesti, Dambovita / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 510 m²
Suprafață teren 1000 m²
An finalizare construcție 2003
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 6
Mobilat/Utilat Parțial
Comision cumpărător 2%
Nr. locuri parcare 5-10
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Va prezint o casa/vila deosebita in stil american, care se afla in constructie nefinalizata .Aceasta este amplasata intr- un cadru natural cu multa verdeata si liniste. Casa este deosebit de spatioasa si luminoasa si este compusa din:
2 camere zi, 6 dormitoare, 6 bai, 2 bucatarii, spatii de depozitare,garaj in constructie foarte spatios . Casa este izolata termic pe interior si exterior ce confera o temperatura constanta si confort sporit.
Materialele folosite sunt de inalta calitate importate din SUA.Caramida,poliester,prize,intrerupatoare, suruburi, cabluri electrice,boiler de capacitate foarte mare,clante, broaste usile si parchetul sunt din lemn masiv de stejar, gresia si faianta sunt din onix-gold ,vase de wc KOHLER-1000$ bucata.
Spatiul total construit acum este de 1290 mp,265 mp sunt in proportie de 95% la gata,alti265mp, sunt la gri si ceilalti fiind la rosu.
Suprafata totala a proiectului este de 2175,75 metri patrati utili.
Casa este impartita in 3 corpuri:Corp principal-Corp A-Corp B.
Corp principal P+M:
Parter: 265mp utili,finalizat in proportie de 95%. Mai necesita plinta parchet si lustre. In acest corp sunt doua living-uri mari de 8x5,5 mp,un dormitor matrimonial de 20mp open space,cu baie matrimoniala de 12 mp,un hol si bucatarie.Pe toata intinderea din spatele casei pe o lungime de 20 metri este un spatiu de depozitare si camera tehnica.(60 mp nespecificati anterior).Aici avem usile din lemn masiv de stejar,parchet din lemn masiv de stejar tare,lustruit din fabrica,toate baile au vase de wc KOHLER,onyx gold,onyx negru;holurile au pardoseala onyx in diferite nuante si culori. Bucataria tot onyx.Incalzirea locuintei se face prin sobe de teracota racordate la reteaua de gaze.
Mansarda:230 mp utili,constructia fiind in faza de instalatie electrica terminata,peretii gletuiti si pregatita de pus parchetul.Aici avem 3 dormitoare cu baie proprie,dressing si balcon;Accesul in camere se face printr-un hol generos.
Acoperisul casei este din tigla Bramac.
Corp A-96,3 mp garaj,234mp utili la rosu,89,9mp anexa garaj neconstruita,aflata in proiectul casei. Etajul are278mp
utili tot in proiect.
Corp B: Parter342 mp construiti 300 mp utili construiti la rosu.
Aceasta poate fi folosita in scopuri multiple : pentru clinica medicala . camin pentru seniori , restaurant ,pensiune,motel, birouri, gradinita, scoala...etc, sau se poate imparti si vinde separat.
Beneficiaza de urmatoarele utilitati :curent electric 110V, 220V, si 380V (trifazic), put de mare adancime cu pompa submersibila, gaze, fosa septica de mari dimensiuni betonata, drum de acces de 7 metri latime, apa curenta si canalul se afla in faza de executie pentru intreaga comuna.
In imediata apropiere se afla padurea Raioasa , statia de carburant Lukoil, Hanul Vlasia, soseaua Bucuresti- Targoviste- DN7.
Pentru vizionari,va rog sa ma contactati.

Id intern: P504

Solicită vizionarea proprietății

Casă / Vilă P+1 cu 8 camere, 6 bai, com TARTASESTI. AM SCA

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Casă / Vilă P+1 cu 8 camere, 6 bai, com TARTASESTI. AM SCA
Veronica Manolache Consultant imobiliar Gold MCB Imobiliare
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3544520
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici