Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Ciritei

Casa visurulor tale, P+M, Intravilanul Piatra Neamt - Ciritei

104.900 eur
ID 3490165
Case - Vile | 148 m² | 4 camere
Piatra Neamt, Neamt / Ciritei
Zona Ciritei
Număr camere 4
Suprafața utilă 148 m²
Suprafață teren 630 m²
Stare proprietate Nouă

OFERTĂ NOUĂ, CASA VISURILOR TALE!
CASĂ P+M, INTRAVILANUL MUN. PIATRA NEAMȚ, CIRITEI, ÎNTR-UN CADRU NATURAL DEOSEBIT, 104.900 EURO

Dacă iți dorești să locuiești într-o zonă verde și liniștită, cu o priveliște minunată și aer curat, FORTUNA IMOBILIARE îți propune spre achiziție o superbă proprietate compusa din casa P+M și 630mp teren, amplasată în intravilanul mun. Piatra Neamț, izolata de agitația și grijile urbei.
Imobilul, ce îmbină în mod unitar și armonios stilul modern, cu cel retro, este compus din casa P+M, cu suprafața construită la sol de 148 mp, edificată după anul 2009, pe fundație solidă din beton armat, zidărie dublă din cărămidă pe interior și BCA pe exterior (conferind un grad înalt de confort termic ), acoperită cu șindrilă bituminoasă fixată cu nituri ( cu izolație termică sub acoperiș ), cu planșeu din beton armat intre nivele.
Este compartimentată astfel :
La parter : 2 holuri, 2 băi, bucătărie, living, 3 dormitoare, camera centralei (cu centrala pe combustibil solid și puffer de 1.000 l) - prevăzută cu o mică baie de serviciu.
La mansardă ( cu acces pe scara metalica exterioară ) : open-space utilizat în prezent ca spațiu pentru recreere/ agrement ( biliard, tenis de masă, fotbal de masă etc. ), cu suprafața de cca 100 mp, cu diverse spații laterale pentru depozitare/ dressing. Spațiul poate fi amenajat după preferințe și necesități.
Proprietatea iți pune la dispoziție 2 locuri de parcare acoperite și o curte foarte frumos amenajată cu alei pietruite, flori, arbuști ornamentali, pomi fructiferi, viță de vie etc.
Se vinde echipată complet așa cum este prezentatăîn fotografii.
Preț 104.900 euro
Întrucât descrierea acestei proprietăți nu poate fi cuprinsă în câteva rânduri, pentru o prezentare detaliată te invit la sediul nostru, Fortuna Imobiliare, str. M. Eminescu, nr. 35, ap. 13, parter, lângă fostul Tribunal, tel. contact 0755.270.041.
Dacă vă place ceea ce vei găsi la fața locului, ne vom ocupa ca proprietatea să rămână mobilată, pentru a te bucura de o mutare și o instalare rapidă.
Oferta noastră completă o găsiți aici: https://imobiliarefortuna.ro/

  • Staţii de tren Distanţă
  • Staţie tren 532 metri
  • Dumbrava 4.8 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici