Vânzare

3 camere | 87 m²

Casa+teren Bistrita-Bargaului

Bistrita-Nasaud / Bistrita Bargaului

90.000 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 87 m²

Suprafață teren 3500 m²

An finalizare construcție 1992

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 12+

Număr Băi 3+

Posibilitate parcare Nu

Utilități Curent, Apă, Canalizare

Preț negociabil Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Vrei sa iti incepi o noua viata intr-o locuinta primitoare si confortabila? Atunci aceasta casa de vanzare din Bistrita-Nasaud este alegerea perfecta pentru tine! Situata in Bistrita Bârgăului, aceasta proprietate spatioasa ofera toate facilitatile de care ai nevoie pentru a te simti ca acasa.

Cu trei camere luminoase, o baie si o suprafata generoasa de 87 de metri patrati, aceasta locuinta semidecomandata iti va oferi spatiul pe care ti-l doresti pentru a-ti desfasura activitatile zilnice. Construita intre anii 1990 si 2000, casa dispune de finisaje clasice, o structura solida din caramida si beton, ferestre de lemn si incalzire cu soba pentru a te asigura ca vei fi mereu confortabil.

Pe langa toate acestea, beneficiati de toate utilitatile necesare, precum apa, curent si canalizare in apropiere. In plus, locuinta se afla in apropierea scolilor, magazinelor, statiei de autobuz si garii, asigurandu-ti accesul facil la toate facilitatile din zona. 

Nu mai sta pe gânduri si alege sa investesti in confortul si calitatea vietii tale! Cu un pret atractiv de 80.000 euro, aceasta casa este o oportunitate pe care nu vrei sa o ratezi. Contacteaza-ne chiar acum si fii primul care va putea sa se bucure de aceasta oaza de liniste si confort!

Terenul poate fi parcelat.

 Tel .0371237339

Va multumim!!!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Cosmin Runcan

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare