Vânzare

3 camere | 91 m²

Case individuale 3 camere Maracineni | Art Vertical Residenc

Arges / Pitesti

124.900 €

Specificații

Clasa energetică B

Număr camere 3

Număr Băi 2

Suprafața utilă 91 m²

Suprafață teren 350 m²

An finalizare construcție 2024

Nu include TVA 0

Posibilitate parcare 1

Numărul de locuri de parcare 1

Stare proprietate Bună

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

ID: INX44. Descoperiti eleganta si confortul in acest model de casa mediteraneana, perfect conceput pentru a va aduce o atmosfera de relaxare si rafinament.

Caracteristici principale:

Design Elegant: Inspirata de frumusetea arhitecturii mediteraneene, casa quot;Art Vertical C1 impresioneaza cu linii fluide si elemente moderne care se imbina armonios pentru a crea o estetica deosebita.

Spatiu Generos: Cu 2 dormitoare spatioase si un living open space, aceasta casa ofera suficienta loc pentru ca intreaga familie sa se bucure de confortul si intimitatea dorita.

Doua Bai Functionale: Cu o baie la parter si una la etaj, casa quot;Art Vertical C1quot; asigura confortul si functionalitatea necesara, oferind totodata intimitate atunci cand este nevoie.

Terasa Versatila: Terasa generoasa poate fi acoperita si inchisa, oferind un spatiu suplimentar de relaxare sau socializare, indiferent de vreme.

Eficienta Energetica: Casa este conceputa pentru a fi prietenoasa cu mediul si cu buzunarul dumneavoastra, cu facturile la utilitati in limite normale, datorita unei izolatii de calitate si a unor sisteme eficiente de incalzire.

Indiferent daca va bucurati de un rasarit incantator pe terasa sau de o cina relaxanta in livingul open space, casa quot;Art Vertical C1quot; va invita sa traiti fiecare moment cu gratie si confort. Aduceti magia Mediteranei in viata dumneavoastra cu acest model exceptional de casa.

Mentioneaza cand ne suni: ID: INX64

La achizitionarea imobilului cu credit Noua Casa/imobiliar/ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.
-
* In unele situatii la contructiilor noi de la dezvoltator pretul este fara TVA ( in functie de caz TVA este de 0 %, 9% sau 19 %).
* In alte situatii finisajul este la alb ( nu contine: gresie, faianta, pachet, usi, intrerupatoare, becuri si baia/baile nu sunt utilate si mobilate)
* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest anunt au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura si pot suferi modificari.
* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la brokerul imobiliar care reprezinta vanzatorul.

Locație

Despre zona "Calea Bucuresti"

păreri exprimate de 94 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.3

Sănătate 7.6

Siguranță 7.2

Calitate aer 6.7

Curățenie 6.9

Zone verzi 7.8

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.8

Cultură 7.7

Educație 8.1

Sport 7.6

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

7.0

Nivel de trai 6.7

Magazine 8.0

Localuri 7.7

Parcări 6.2

Zgomot 6.6

Transport în comun

Transport în comun

6.7

Autobuz 6.7

Tramvai 0.0

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Birou Vanzari

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare