Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Case Premium de tip Duplex situate in apropriere de Str Mar

163.905 eur
ID 3519308
Case - Vile | 120 m² | 4 camere
Bragadiru, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 120 m²
Suprafață teren 248 m²
An finalizare construcție 2023
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Oferta comision 0. Oferta Exclusiva. Avem cheile proprietatii.

GalaxyImob va prezinta spre vanzare case Premium de tip Duplex ,proiectate cu viziune moderna, amplasate in vecinatatea zonelor rezidentiale, aproape de strada Margelelor cu iesire usoara catre metrou Raul Doamnei!

Imobilul, edificat in 2023, pe un teren de 245 mp, este structurat pe doua nivele P 1 si beneficiaza de o curte superba prevazuta cu gazon si vegetatie matura !In vecinatate curtiile sunt foarte aerisite si dispune de zona de agrement si zona de barbeque!

Calitatea sunt cuvintele care definesc aceaste proprietati pe care regasim in detaliile constructive, finisajele interioare sunt montate de catre proprietar! Designul interior te captiveaza si te surprinde prin fluxul cromatic coerent, in culori vii si neutre.

Scaldate in lumina naturala care patrunde prin suprafetele vitrate generoase, cele 4 camere ale vilei se desfasoara pe o suprafata construita de 138 mp, iar spatiul interior a fost compartimentat eficient astfel incat, intreaga suprafata sa inspire confort si libertate de miscare.

Spatiul de socializare ocupa intregul parter si imbina elegant zona de living si cea de dining accesul usor spre gradina si zona de Barbeque!

Prin scara circulara eleganta inbracata in marmura evidentiala de balustrada se face trecerea spre cele doua etaje in care regasim dormitorul matrimonial cu baie, dressing si camere de relaxare ale dormitoarelor secundare.

Unitatea dispune: un loc de parcare la exteriorul casei.

Rezidential exclusivist de patru case de tip Vila, au proiectate la standarde moderne: vilele au fost construite si personalizate la gata:Finisaje din gama Premium, instalatie sanitara cu distribuitoare pe fiecare etaj in parte, instalatie electrica pe cupru, geamuri tripan 7 cam.

Casele sunt structurate pe doua nivele: Parter - 1 Living cu fereste mari, 1 bucatarie mare si spatioasa cu zona de dining, 1 hol cu spatiu pentru dresing si pantofar, 1 baie!

Etaj 1 - 3 Dormitoare spatioase, luminoase si bine vitrate, 1 dormitor matrimonial cu dresing si baie proprie, 1 baie pe hol ce deservesc celelate doua dormitoare.

In zona avem: institutii de invatamant- scoli, gradinite; magazine; statii de Ratb se afla in apropriere.

Utilitati: APA, CANAL, GAZE, ENEL.

Pentru a descoperi magia unei proprietati unice, va invit la vizionare!

Descriere Casa: Suprafata teren 245 mp / Suprafata utila casa 120mp / curte amenajata cu gazon iar curtea interiaoara este amenajata cu beton ,totuare de garda/ Strada asfaltata!

SUPERRRRR OFERTAAAAA DE PRET! VALABIL PENTRU LUNA MARTIE 2024! DE LA 174.904EURO LA 163.904 ACEST PRET ESTE VALABIL PENTRU O SINGURA PROPRIETATE!

MENTIONEZ : DOUA UNITATI DIN PATRU SUNT REZERVATE DE CATRE PROPRIETAR ( UNDE VA LOCUI IN ACEST ANSAMBLU DE CASE! DRUMUL DE SERVITUTE ESTE ASFALTAT.

Informatii eficienta energetica:
Clasa energetica: A
Consumul de energie primara:
Indicele de emisii echivalent CO2:
Consum de energie din surse regenerabile:

Solicită vizionarea proprietății

Case Premium de tip Duplex situate in apropriere de Str Mar

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Case Premium de tip Duplex situate in apropriere de Str Mar
GLX2331B.Pruteanu Marian Consultant imobiliar Galaxy Imob
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3519308
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici