Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Casă - Vilă

Cismigiu - Casa Radio | Casa cu 7 camere | Centrala Proprie

3.100 eur
ID 3236795
Case - Vile
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov

ID: P46647 KING IMOBILIARE va propune spre inchiriere o casa nemobilata cu 7 camere, avand o suprafata de 200mp utili, cu o curte de 50mp situata in zona Cismigiu - Casa Radio, o zona ultracentrala, dinamica, in apropiere de diverse puncte de interes si mijloace de transport, parcul Cismigiu.

Casa dispune de o curte proprie şi intrare separata din strada.

- A fost integral renovata (instalatii, calorifere, zuraveli interior-exterior, pardoseala, ferestre, acoperis, izolatie etc).

- Este structurata S+P+Pod locuibil si are aprox 200 mp utili inclusiv subsol, situata pe un teren de 167 mp, curtea libera avand o suprafata de aproximativ 47 mp.

- Suprafata totala a vilei este de 250 mp si este formata din: parter (4 camere, bucatarie si 2 grupuri sanitare), pod (open space, 2 camere, grup sanitar), subsol (beci si depozitare).

- A fost renovata in anul 2022, beneficiind de multiple imbunatatiri (acoperis wetterbest, structural - s-a facut camasuire pe tot parterul, sapa autonivelanta elicopterizata la parter, rigips si vata pe peretii exteriori, sanitar si electric refacut in totalitate, 2 circuite de 380, precum si statie de incarcare auto in curte, placare cu travertin, centrala proprie Immergas, stucaturi din gips turnate pe model, usa metalica Mako).

Proprietatea este ideala atat ca resedinta pentru o familie ce isi doreste o locuinta centrala, precum si spatiu comercial (birouri, bistro, showroom, cabinet etc).

Va asteptam sa o vedem impreuna !

Agent: Mario Nedelcu


Id intern: P46647

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici