Vânzare

Birou, Ultracentral

Cladire de birouri, clasa ”A” – Bulevardul Ferdinand 53

897.000 eur
ID 2266414
Birouri | 965 m²
Constanta, Constanta / Ultracentral
Suprafața utilă

965 m²

Cladire de birouri, cu arhitectura modernista, situata intr-o zona importanta a orasului Constanta, ultracentral, pe bulevardul Ferdinand.
Constructia a fost ridicata in anul 2003 si are un regim de inaltime S + P + 3E + M, suprafata totala a cladirii fiind de 1.150 mp. Locatia si modul in care este compartimentata face ca aceasta sa fie pretabila pentru diferite activitati: business center, sediu banca, clinica medicala, centru IT, firma de contabilitate, sediu pentru companie multinationala etc. In trecut, cladirea a fost sediu de banca, dar si sediu al Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Subsolul este format din trei compartimente ce pot fi folosite foarte usor ca si: camera de valori, spatiu de depozitare, arhiva sau chiar sala de sedinte si training. Parterul este unul generos, iar printre destinatiile ce i s-ar putea potrivi se numara: showroom, sediu banca, ghisee relatii cu publicul etc. Tot la nivelul parterului se afla si camera in care sunt amplasate cele doua centrale termice responsabile de incalzirea intregului imobil.

Incepand de la primul etaj intalnim spatiile dedicate birourilor. La primul nivel, in prezent sunt patru birouri si tot atatea grupuri sanitare. La etajul al doilea regasim doua birouri mari, doua vestiare si doua grupuri sanitare, in vreme ce la al treilea etaj sunt trei birouri spatioase.
Mansarda este formata din doua birouri imense si patru grupuri sanitare. Accesul catre fiecare birou de la ultimul nivel al cladirii se face prin doua puncte, pe scari interioare.


Finisajele si materialele folosite pentru edificarea cladirii sunt de cea mai buna calitate, conditiile oferite viitorilor proprietari sau chiriasilor acestora fiind la standardele cele mai inalte. Pe timp de iarna, incalzirea imobilului se va face cu ajutorul a doua centrale termice pe gaz (Viessmann), in vreme ce in sezonul calduros, temperaturile vor fi mentinute la un nivel placut prin utilizarea aparatelor de aer conditionat pe care centrul le are in dotare in fiecare incapere.

Accesul catre cladirea de birouri pe care o propunem este unul extrem de facil. Pe langa faptul ca acesta este amplasat intr-o zona populata, in apropierea sa exista statii ale mijloacelor de transport in comun. Mai mult, un alt plus, pentru viitorii proprietari este acela al vecinatatilor. Imobilul are in vecinatatea sa: Primăria, Portul, Oficiul de Cadastru, Spitalul de boli infecțioase, Peninsula sau Centrul vechi.

DATE TEHNICE:

Regim inaltime: subsol, parter + 3E + mansarda
Supr. construita: 1.150 mp
Supr.: teren: 200 mp


Pret: 897.000 Euro

Contact
Alexandru NICHITA – 0766.057.100
Ionel MOCANU – 0720.439.924

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • R.A.T.C. Constanța KM4 [101C,101M,5-40] 2.7 kilometri
  • Cap Linie 102N Coborâre 3.6 kilometri

Calculator Rate Standard (dobânda fixă)

Valoarea locuinței

EUR
Completează spațiile libere

Durata creditului

LUNI
Completează spațiile libere

Rata dobânzii

%
Completează spațiile libere

Avans

%
Completează spațiile libere
Calculează
Rata lunară0 EUR

Contactează utilizatorul

Cladire de birouri, clasa ”A” – Bulevardul Ferdinand 53
Catalin Gasca Companie
ID 2266414
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici