Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Spaţiu comercial, Giurgiului, comision 0%

Cladire de inchiriat in zona PIAŢA PROGRESUL - D+P+3E - 667

4.999 eur
ID 3498014
Spaţii comerciale | 667 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Giurgiului
Zona Giurgiului
Suprafața utilă 667 m²
Suprafaţă totală 700 m²
An finalizare construcție 2010
Tip imobil Alte tipuri
Stadiu construcţie Finalizat
Comision cumpărător 0%
Nr. locuri parcare 10-20
 Nu include TVA

Va ofer spre închiriere în București o clădire pentru activități de birou, situată în proximitatea Pieței Progresul-Șoseaua Giurgiului, cu regim de înălțime D+P+3E.
Clădirea dispune de o curte în proprietate, cu o suprafață liberă de 344 mp, unde pot fi parcate aproximativ 14 autoturisme.
Clădirea, edificată în anul 2010, are o suprafață utilă totală de 667 mp, cu suprafețe egale pentru parter și cele trei etaje (136 mp), la care se adaugă demisolul, cu o suprafață destinată zonei tehnice, de circa 123 mp.
Parterul este dispus ca open space, în vreme ce etajele imobilului, actualmente, sunt compartimentate. Ceea ce prezintă un avantaj pentru viitorul chiriaș, care își poate redelimita spațiile interioare, după tipicul activității pe care o va desfășura.

Clădirea este pretabilă pentru activități de office, clinica medicala, avocatură-notariat, Scoala, Gradinita, After schol etc.

Pentru orice informații suplimentare, precum și pentru programarea unei vizite de prezentare a spațiului propus spre închiriere, vă rugăm să ne contactați.
Id intern: P94704

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici