Vânzare

1 camere | 41 m²

Com 0 Studio dublu Avalon Porsche Pipera

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

88.055 €

Specificații

Număr camere 1

Număr Băi 1

Nu include TVA Da

Tip imobil Bloc apartamente

Etaj 3

Ultimul etaj Nu

Suprafața utilă 41 m²

Confort 1

Compartimentare Semidecomandat

An finalizare construcție 2023

Stare proprietate Bună

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 1

Ansamblu Rezidențial Da

Comision cumpărător 0%

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

REA1019029 SVN Romania, va propune spre vanzare un apartament cu o suprafata utila de 41 mp + loggie de 7 mp.

Parcarile sunt in sistem Klaus si incep de la 18.900 EUR/parcare. 

Situat in zona privilegiata Pipera, Ansamblul Avalon Estate ofera un stil de viata modern si confortabil, cu acces facil la mijloacele de transport in comun, facilitand astfel mobilitatea in oras. Oferind un cadru natural, parcul din complex constituie o oaza de verdeata si relaxare, perfecta pentru petrecerea timpului liber in aer liber.

Apropierea de Lacul Pipera adauga o nota de pitoresc si ofera numeroase oportunitati pentru plimbari pe malul lacului si alte activitati in aer liber. Pentru cei pasionati de sanatate si fitness, Ansamblul Avalon Estate dispune de o sala de fitness moderna si o piscina filtrata naturala, oferind conditii optime pentru mentinerea unei vieti active si sanatoase.

Siguranta este prioritate, iar ansamblul dispune de paza 24/24 si acces securizat in complex, oferindu-va linistea si confortul intr-un mediu sigur.

Va invitam cu caldura sa veniti pentru o vizionare personala si sa descoperiti potentialul si frumusetea apartamentelor din Ansamblul Avalon Estate. Aici, gasiti nu doar un loc de trai, ci o comunitate ce ofera o experienta de viata aparte.

Va asteptam la vizionare!

Disponibil imediat! Cartierul Pipera: confort И™i facilitДѓИ›i sporite

Cartierul Pipera se situeazДѓ Г®n extrema nord-esticДѓ a municipiului BucureИ™ti, fДѓcГўnd parte din administraИ›ia oraИ™ului Voluntari. OraИ™ul Voluntari face parte dintre cele mai exclusiviste zone din Г®mprejurimile BucureИ™tiului.

DistanИ›a cДѓtre centrul capitalei este de aproximativ 7-8 km, aspect ce faciliteazДѓ accesul rapid cДѓtre punctele de interes Г®n timp ce zona rezidenИ›ialДѓ rДѓmГўne una feritДѓ de aglomeraИ›ia И™i poluarea urbanДѓ.

Dezvoltatorii imobiliari investesc Г®n cartierul Pipera deoarece reprezintДѓ un spaИ›iu de locuit ideal pentru oamenii de business, aici regДѓsindu-se multiple spaИ›ii pentru birouri.

Cei care iau decizia de a realiza o achiziИ›ie imobiliarДѓ Г®n aceastДѓ zonДѓ, se bucurДѓ de confort sporit И™i condiИ›ii excelente Г®n desfДѓИ™urarea activitДѓИ›ilor uzuale. De asemenea, facilitДѓИ›ile sunt Г®n pachet complet, Г®n conformitate cu aИ™teptДѓrile clienИ›ilor:

в—Џ complex comercial Pipera Plaza cu peste 11 restaurante pentru toate gusturile, magazine mass-market, supermarket-uri, beauty shops, shop-uri de amenajДѓri interioare;
в—Џ showroom-uri multiple: Lamborghini, Mercedes-Benz, Porche Pipera, Honda, Toyota;
в—Џ centrul comercial Promenada Mall la 10 minute distanИ›Дѓ;
в—Џ agenИ›ii bancare, farmacii, cabinete И™i clinici private, sДѓli de fitness;
в—Џ И™coli, grДѓdiniИ›e И™i spaИ›ii de recreere Г®n naturДѓ (Balta Pipera, PДѓdurea BДѓneasa, GrДѓdina ZoologicДѓ BucureИ™ti);
● accesibilitate către Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și Aeroportul „București Băneasa”.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Alexandra Duma

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare