Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare

Apartament 3 camere, Noua

Comision 0%- Apartament 3 camere, zona Noua

108.000 eur
ID 2617571
Apartamente | 69 m² | 3 camere
Brasov, Brasov / Noua
Zona

Noua

Număr camere

3

Suprafața utilă

69 m²

Compartimentare
Decomandat
Confort
1
Etaj
3
An finalizare construcție
2022
Tip imobil
Bloc de apartamente
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
10
Număr Băi
2
Posibilitate parcare
Da
Nr. locuri parcare
1

Remax Central Brașov vă oferă apartamente de vânzare cu 1, 2 sau 3 camere, în frumosul și liniștitul cartier Noua. Cartierul Noua este un loc unde te poți conecta cu natura, având posibilități multiple de relaxare și de petrecere a timpului liber în natură.
Acest nou proiect este creat și gândit pentru clienții săi, viitorii proprietari vor beneficia de apartamente spațioase, luminoase, dotări și finisaje premium, spații vitrate ample, dispuse de la nivelul pardoselii. Priveliștea deosebită poate fi admirată de la fiecare fereastră, iar de pe balconul tau vei putea simti aerul tare de munte. Moderne, aerisite și open space, studiourile din acest proiect încep de la o suprafață de 39 la 47 de metri pătrați utili. Apartamentele cu 2, 3 și 4 camere pot deveni cămin pentru cei care vor alege liniștea și intimitatea oferită de acestea. Aceste apartamente vor avea suprafețe variate, începând de la 52 la 60 de metri pătrați utili, cele de trei camere de la 69 la 99 de metri pătrați utili, iar cele de 4 camere de la 110 la 124 de metri pătrați utili.
Din cartier pornesc mai multe trasee montane care fac legătura cu Poiana Brașov, Timișu de Jos sau Tâmpa. Fauna este foarte diversificată, în pădurile din apropierea cartierului trăiesc diferite mamifere, cum ar fi ursul, lupul, mistrețul, jderul ori căprioara. În Parcul Noua te poți plimba cu barca și cu hidrobicicleta pe lacul Noua, o pistă de jur împrejurul lacului perfectă pentru plimbări cu bicicleta, rolele, cu bebele în cărucior sau cu cineva drag de mână. Tot în acest cartier se află Grădina Zoologică, Parcul Aventura, unde veți găși "Marea Tiroliană peste Lac" - lungime de 300 metri dus, 200 de metri întors cu înălțime maximă de 3 metri; traversezi lacul într-un mod... inedit, suspendat. În cartier veți mai găsi și o multitudine de magazine, școli, grădinițe, stații pentru mijloacele de transport în comun. În pădurile din apropiere se găsesc mai multe izvoare din care se aprovizionează cu apă curată de munte localnicii, printre acestea numărâdu-se izvorul Honterus și Fântâna Hoților.
Dezvoltatorul oferă mai multe metode de achiziție – cu plata integrală, planul standard sau un plan de avans redus. Apartamentele pot fi, de asemenea, achiziționate prin programul Noua Casă și, într-o premieră în România, cu Bitcoin.
Costuri adiționale:
Loc de parcare: 5000 de euro (TVA inclus)
Boxă depozitare: începând de la 4000 de euro (TVA inclus)
Termene de finalizare:
-Tronsonul 1 și 2 Decembrie 2021;
-Tronsonul 3 Decembrie 2022;
Pentru mai multe detalii și/sau vizionari, vă rugăm să ne contactați!

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici