Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Vânzare

Casă - Vilă 3 camere, Eroilor

Comision 0% | Casa de vanzare, Predeal

66.000 eur
ID 2983942
Case - Vile | 75 m² | 3 camere
Predeal, Brasov / Eroilor
Zona

Eroilor

Număr camere

3

Suprafața utilă

75 m²

Suprafață teren
500 m²
An finalizare construcție
1960
Stare proprietate
De renovat
Mobilat/Utilat
Nemobilat
Posibilitate parcare
Nu
Utilități
Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Va propunem in sistem de reprezentare exclusiva cu Comision 0% din partea cumpărătorului, o casa situata in Predeal, Str. Mihai Saulescu Nr. 69.

Casa are o strctura decomandata si este compartimentata astfel: hol, 3 dormitoare, bucatarie, baie, beci, dispune de o curte generoasa in care se poate amenaja un foisor.

O casa noua sau o casa veche, reamenajata? Pentru locuit, conteaza stilul de viata al familiei, ca investitie, conteaza valoarea cumulata a terenului si a constructiei si perspectiva evolutiei acestora. Ideal ar fi a ca toti sa ne construim casa mult visata, dar este imposibil, in primul rand, din cauza lipsei terenurilor care dispun de cai de acces si utilitati- apa, canalizare, gaze si a timpului care trebuie alocat pentru obtinerea autorizatiilor si pentru derularea lucrarilor. Situatia de compromis pentru o investitie rapida este reamenajarea unei case vechi. Aceasta solutie se poate dovedi mai profitabila decat construirea unei case dupa propriile reguli si dupa propriul gust, care s-ar putea sa nu aiba o valoare mare pentru cumparatorii ulteriori sau pentru piata.

Pentru detalii va stau cu drag la dispozitie!

  • Staţii de tren Distanţă
  • Predeal 685 metri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici