Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 3 camere, Astra

Comision 0%! De vanzare, 3 camere Soarelui, Vest, 2 balcoane

81.999 eur
ID 3154797
Apartamente | 62 m² | 3 camere
Brasov, Brasov / Astra
Zona Astra
Număr camere 3
Suprafața utilă 62 m²
Compartimentare Semidecomandat
Confort 2
Etaj 1
An finalizare construcție 1980
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate De renovat
Număr niveluri imobil 4
Număr Băi 1
Posibilitate parcare Nu

RE/MAX Evolution, vă oferă spre vanzare în sistem de reprezentare exclusiva si comision 0% pentru cumparator un apartament cu 3 camere aflat pe strada Soarelui nr.7, într-o zona foarte linistita si plina de spatii verzi, in cartierul Astra.

Apartamentul este la etajul 1, într-un bloc cu regim de înalțime P+4E și este format din hol, living, doua dormitoare, bucatarie, baie, un balcon deschis si o logie iar pardoseala dormitoarelor sunt placate cu parchet de stejar.
Orientarea apartamentului este Vestica, iar dormitorul din capat este orientat atat pe Sud, cat si pe Vest, asta insemnand ca avem soare din prima parte a zilei pana seara, iar impreuna cu izolatia exterioara ofera un confort termic accesibil iarna.
Apartamentul are un loc de parcare concesionat chiar in fata geamului care se poate prelua o data cu achizitia imobilului.

Imobilul este amplasat intr-o zonă liniștită, cu un parc de joaca in fata blocului, vizibil de la geam, iar in apropiere găsim piața Astra, scoala, gradinita, Kaufland, Lidl, Profi, Carrefour, benzinării, sală de fitness, stații de autobuz, magazine, ATM-uri, multe spații verzi și altele care îi vor oferi viitorului locatar condiții bune pentru un trai plăcut.

Se poate achizitiona atat prin numerar cat si prin orice modalitate de credit bancar.

Pentru alte informații, vă stau cu drag la dispoziție!

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici