Vânzare

35 m²

Comision 0% garsoniera in bloc nou - 6 min de metrou

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

93.500 €

Specificații

Suprafața utilă 35 m²

Confort 1

Etaj 1

An finalizare construcție 2022

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 6

Mobilat și Utilat Nemobilat

Comision cumpărător 0%

Nu include TVA Da

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Strada Piatra Craiului numarul 35! De ce incep acest anunt cu numele strazii? Deoarece aici se afla viitoarea ta locuinta! Garsoniera pe care o propun spre cumparare este pozitionata intr-o zona foarte bine conectata la oras, aproape de punctele principale de interes!
In imediata apropiere, la 210 respectiv 530 de metri, avem doua guri de metrou si anume Petrache Poenaru ( Semanatoarea ) si Crangasi! De asemenea, liniile de tramvai 36, 40, 41, 46, 56 si statiile autobuzelor 601 si 162, 163, 178 iar pentru a facilita deplasarea pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, la doar 300 de metri se afla podul Ciurel! Cumparaturile le poti face la Grant Shopping Center situat la doar 360 metri, Penny, Lidl, Piata Crangasi sau Carrefour Orhideea care este la doar 1.5 km distanta! Parcul Crangasi si Promenada Lacul Morii sunt la doar cateva minute de mers pe jos, ceea ce inseamna ca nu veti mai pierde timp la volan, cautand o zona de recreere.
Pe langa cele enumerate mai sus, face parte dintr-un bloc nou construit, care va fi dat in folosinta la sfarsitul lunii noiembrie 2022. Structura de rezistenta este realizata din diafragme din beton armat.  Pentru un confort sporit, termosistemul are grosime de 10 cm, peretii sunt tencuiti clasic  cu materiale anti-mucegai si finisati apoi cu glet de calitate.  Zidaria este realizata din caramida tip porotherm. Compartimentarile interioare au grosimea peretelui de 15 cm iar intre apartamente, grosimea peretelui este de 25 cm. Ferestrele si usile de la balcoane sunt din tamplarie din PVC VEKA cu trei foi de sticla cu rupere de punte termica, pentacamerala, cu geam termoizolant Low-E si cu protectie impotriva razelor ultraviolete. Cladirea este dotata cu doua ascensoare si anume un ascensor de persoane care face legatura intre toate nivelurile cladirii si un ascensor auto 6.05x3.05 care face legatura intre subsolul 1 si subsolul 2.
Pentru un plus de siguranta, in incinta subsolului numarul 2, cladirea dispune si de adapost ALA, proiectat conform normativelor in vigoare.
Mai sunt disponibile 2 garsoniere in acest bloc!
Predarea acestora se poate face in functie de preferinta dumneavoastra. La gri, la cheie sau mobilat! Optional, pretul unui loc de parcare la subsolul imobilului este de 17.000 EURO + 5% tva la subsolul 2 sau 18.000 EURO + 5% TVA la subsolul 1
 Se poate vinde atat prin credit ipotecar cat si prin programul Noua Casa!
Suna-ma si hai sa stabilim o intalnire! Te pot consilia incepand cu vizionarea, obtinerea creditului, asigurarea locuintei si terminand cu incheierea tranzactiei! Toate acestea cu 0% COMISION pentru cumparator!


Id intern: P3149

Locație

Despre zona "Grozavesti"

păreri exprimate de 31 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

6.4

Sănătate 5.8

Siguranță 7.8

Calitate aer 6.1

Curățenie 6.9

Zone verzi 5.5

Cultură și Educație

Cultură și Educație

6.0

Cultură 5.8

Educație 6.1

Sport 6.2

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.5

Nivel de trai 6.6

Magazine 6.8

Localuri 7.1

Parcări 5.3

Zgomot 6.5

Transport în comun

Transport în comun

7.8

Autobuz 7.1

Tramvai 8.1

Metrou 8.4

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Radu Pasca

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare