Închiriere

Birou, Centrul Civic

Comision 0% - Spatiu de birouri zona Centrul Civic - CEC

4.080 eur
ID 2440577
Birouri | 340 m²
Brasov, Brasov / Centrul Civic
Suprafața utilă

340 m²

Suprafaţă totală

340 m²

An finalizare construcție
1950
Tip imobil
Casă/Vilă
Stadiu construcţie
Finalizat
Clasă birouri
A
Număr încăperi
6
Număr Grupuri Sanitare
5
Posibilitate parcare
Da
Nr. locuri parcare
3

Buna, sunt Nicolae Blaj de la compania RE/MAX Central Brasov si vreau sa iti propun spre inchiriere o cladire deosebita intr-o locatie avantajoasa mai exact pe strada Harmanului nr 17E. Fiind in apropierea de multiple puncte de interes ale Brasovulu si cu o vizibilitate exceptionala, fac din aceasta proprietate locul ideal unde sa va desfasurati activitatea si sa puteti numi acest spatiu biroul sau sediul central al companiei dumneavoastra.

Cladirea este renovata integral in anul 2020, lucru pe care il puteti observa in prezentarea video – foto, pardoseala urmeaza a fi montata la indicatile si nevoile noului chirias, tavan cu corpuri de iluminat de tip led/smart actionate wireless, ventiloconvectoare pentru aer cald si rece in functie de sezon si multe alte dotari suplimentare care imbunatatesc atmosfera de lucru din cadrul biroului. Pe fiecare etaj exista si o chicineta alaturi cu un spatiu de luat masa si o toaleta. Fiecare etaj are contorizar separate de utilitati si centrala termica proprie separate.

Printre dotari si facilitati va reamintesc urmatoarele: wifi, acces lift pentru etaj 1, etaj 2 si mansarda, control acces rfid /card, iluminat exterior, video pe spatii publice, retea cablare structurata, gradina amenajata.

Suprafata utila a intregii cladiri este de 664 mp utili, iar daca aceasta suprafata este prea mare, se poate inchiria si pe etaj separat o suprafata utila de 167mp, evident la alte costuri.

Cladirea este una moderna dispusa pe D+P+2E+M, respecta toate standardele in vigoare si beneficiaza de un lift de cate 4 persoane.

Conform certificatului de performanta energetica, cladirea prezinta urmatorii indicatori de performanta:
- clasa energetica B,
- consum anual specific de energie 174.85 kwh/mp.an,
- indicele de emisie echivalent CO_2 = 34.72 kgCO2/mp.an,
- consum anual specific de energie din surse regenerabile 0 kwh/mp.an.
- nota energetica 92.92

Adiacent chiriei se mai plateste suma de 240 EUR / luna / etaj intretinere , ce contine :CCTV, Switching Retea, WiFi, HVAC, lift, acces control

Te invit la o discutie in care iti voi oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Contactează utilizatorul

Comision 0% - Spatiu de birouri zona Centrul Civic - CEC
Nicolae Blaj Consultant imobiliar RE/MAX Central
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2440577
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici