Vânzări
Închirieri
Vânzare Teren, 1311 m²

Comision 0! Teren Râșnov - Glajerie, Poiana Velicanului...

26.220 eur
ID 3605217
Terenuri | 1311 m²
Rasnov, Brasov / Glajarie
Zona Glajarie
Suprafață teren 1311 m²
Tip teren Agricol
Clasificare teren Extravilan
Front stradal 30 m

Compania RE/MAX Central vă oferă în vederea achiziției în sistem de reprezentare exclusivă și comision 0% din partea cumpărătorului un teren în suprafață de 1311 mp situat în Râșnov - zona Glăjerie, la aprox. 700 m de strada principală asfaltată spre Poiana Velicanului.
Se pot achizitiona si parcelele alaturate de 2000mp, respectiv 3990mp. Astfel, suprafata ce se poate achizitiona se poate extinde pana la app 7300mp.
Terenul are o priveliște neobturată spre munții înconjurători (Bucegi, Postăvarul, Piatra Craiului) fiind amplasat pe vârful unui deal acesta având atuul unei priveliști cu totul deosebite, asupra munților înconjurători).
Terenul este momentan extravilan, iar pentru a se realiza construcții cu fundații continue este necesar întocmirea unui PUZ (plan de urbanism) ce se poate realiza pe parcela ofertată la vânzare. Se pot amplasa oricând construcții cu caracter provizoriu pe stâlpi, piloni, fundație înșurubată sau alte modalități de amplasare a construcțiilor ce nu necesită realizarea de fundații continue.
Zona este ferită de zgomot și poluare, bogat ozonată, ideală pentru construcția unei case de vacanță, pensiune sau hotel.
În imediata vecinătate a proprietății există rețeaua de curent electric.
Accesul la teren se realizează pe un drum de 6m lățime, drum ce va fi plătit proporțional de cele 4 parcele care au acces pe acest drum.
Ideal pentru acele persoane ce doresc evadarea din aglomerația, zgomotul și stresul urban, locația fiind foarte aproape de principalele zone de interes din zonă: Poiana Brașov, Predeal, Brașov și Bran.

Preț 20 EURO/mp

Pentru mai multe informații sau o ofertă personalizată ne puteți contacta la numerele de telefon și adresele de email afișate.

Solicită vizionarea proprietății

Comision 0! Teren Râșnov - Glajerie, Poiana Velicanului...

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Comision 0! Teren Râșnov - Glajerie, Poiana Velicanului...
Daniel Vasilescu Consultant imobiliar RE/MAX Central
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3605217
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici