Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central, comision 0%

COMISION0! Casa individuala teren 1126 m strada Dupa Gradini

88.000 eur
ID 3607253
Case - Vile | 152 m² | 5+ camere
Sura Mare, Sibiu / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 152 m²
Suprafață teren 1126 m²
An finalizare construcție 1980
Stare proprietate Bună
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Parțial
Comision cumpărător 0%
Utilități Curent,    Apă,    Gaz

COMISION 0! EXCLUSIVITATE!

Casa individuala de vanzare, situata pe strada Dupa Gradini nr. 433 din Sura Mare, judetul Sibiu.
Structura casei este demisol+parter si este compusa la parter dintr-un hol mare la intrare din care se face accesul in cele 4 camere total decomandate, o baie neamenajata si accesul spre pod.
La demisol se afla tot un hol mare la intrare din care se face accesul in bucatarie, 3 camere, o baie partial amenajata si accesul spre pivnita de 20 mp.
Casa a fost construita in anul 1980, este din caramida, are o suprafata utila totala de 152 mp fiind construita pe un TEREN de 1126 mp cu 2 fronturi stradale. 
Dispune de toate utilitatile precum gaz, curent, apa curenta, cablu cu fibra optica, canalizarea este la 50 m, iar in curte exista si o fantana cu apa potabila.
Casa dispune de centrala termica proprie noua, cu instalatie din cupru si calorifere, ferestre din lemn, usa de lemn la intrare, usi celulare la interior, acoperis din tigla, se vinde mobilata ca in imagini si necesita renovari.
Ca si amplasare se afla intr-o zona linistita, cu aer curat, ferita de traficul intens, la doar cateva minute de mers pe jos fata de Primarie si Biserica.

Pret: 88.000€
Cod ofertă / ID: P20200
Sună-ne acum la 0369.822.820 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Sura Mare, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.


Informatii speciale:
1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață.
2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine!
Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată.
3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.820 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele.

Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.

Id intern: P20200

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici