Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anton Tricolici
Companie
Vânzare Spațiu Industrial, Sud

Complex multifunctional! Exclusivitate!

565.000 eur
ID 3347782
Spații Industriale | 800 m²
Bistrita, Bistrita-Nasaud / Sud
Zona Sud
Suprafața utilă 800 m²
Suprafaţă totală 850 m²
Suprafaţă birouri 130 m²
An finalizare construcție 2000
Tip imobil Alte tipuri
Stadiu construcţie Finalizat
Număr încăperi 15
Acces Acces TIR
Posibilitate parcare Nu
 Preț negociabil

SE PREDA CU CHIRIASI! CHIRIA GENEREAZA UN PROFIT DE 3500-4000 EURO / LUNA
Gft Delta Office are placerea de a va prezenta o oportunitate unica de investitie sau business in judetul Bistrita-Nasaud, loc. Viisoara, cu acces direct din DN17.
Aceste imobile , cu o suprafata totala de 800 de metri patrati, sunt ideale pentru diverse activitati comerciale sau productie.

Complexul multifunctional este format din 12 hale, 2 birouri si 1 apartament, amplasate pe un teren generos de 1834 mp. Cu un vad comercial foarte bun, acest complex ofera oportunitati nelimitate de dezvoltare a afacerii dumneavoastra.

Curtea pavata si accesul direct din DN17 asigura o logistica optima pentru clientii si colaboratorii dumneavoastra. Unul dintre imobile este complet dotat pentru a functiona ca service auto.

Aceasta proprietate este ideala pentru diverse activitati comerciale, precum linie de productie, spatii de depozitare, showroom, service auto, vulcanizare, spalatorie auto, etc. Va oferim posibilitatea de a cumpara, de a inchiria o parte sau intregul complex, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Cu 15 camere si cel putin 15 locuri de parcare, acest complex va ofera spatiul si facilitatile necesare pentru a dezvolta cu succes afacerea dumneavoastra. Toate utilitatile, inclusiv curentul trifazic, sunt disponibile.

Nu ratati sansa de a investi intr-o proprietate cu un potential enorm! Contactati-ne pentru mai multe detalii si programati o vizionare. Agentii nostri specializati va stau la dispozitie pentru a va ghida in procesul de achizitie sau inchiriere a acestui imobil.

Tel: 0371237 339

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici