Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Număr de telefon verificat
4.500.000 eur Comsion0%! Complex Turistic Panicel, DN73A
2.950 m²  •  65 încăperi  •  parcare
Rasnov, BV, Panicel
19 jan.
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Vânzare

Hotel/Pensiune, Panicel

Comsion0%! Complex Turistic Panicel, DN73A

4.500.000 eur
ID 2049428
Hoteluri/Pensiuni
Rasnov, Brasov / Panicel
Zona

Panicel

Suprafața utilă

2950 m²

An finalizare construcție

2010

Stadiu construcţie
Finalizat
Număr încăperi
65
Posibilitate parcare
Da
Nr. locuri parcare
20+
 Preț negociabil

Agenția imobiliară REMAX FunIMOB vă prezintă spre vânzare în sistem de reprezentare exclusivă și cu comision 0% din partea cumpărătorului:

Complex turistic Panicel, amplasat pe DN 73A Brașov-Bran la 2 Km de orașul Rașnov și la 0,5 km de Drumul Național, pe un drum de țară accesibil pe toată durata anului. Se află la 7 km de Bran, 9 km de Poiana Brașov precum și în apropierea Cetății Medievale Rașnov. Panicel se găsește pe un domeniu de peste 7 Ha, oferind o minunată priveliște asupra Munților Bucegi, Piatra Craiului și Postăvarul, domeniul reprezentând un loc ideal de refugiu de aglomerația urbană.
Domeniul pe care se află nu are vecini apropiați și este împrejmuit și păzit 24 h din 24. Indiferent că doriți doar clipe de liniște sau relaxare, o partidă de pescuit, o plimbare cu trăsura sau chiar cursuri de echitație cu un instructor autorizat, toate le puteți găsi la Panicel.
Dintre facilitățile și serviciile oferite de Panicel putem enumera: salon de servirea mesei cu bar dotat cu mobilier din lemn masiv, șemineu, instalație audio, saună, terasă, foișor, loc de joacă pentru copii, internet wireless, sală de conferințe, salon fumători, tenis de masă, biliard, ping-pong, darts - dotat și cu bar și parcare păzită.
Dar cum celor care vin la noi le place să se relaxeze, vă invităm să alegeți una din cele 65 de camere confortabile ale complexului nostru turistic, una din cele două săli multifuncționale unde puteți să vă jucați după pofta inimii (darts, tenis de masă, table, biliard etc). Pentru pasionații pescuitului avem o veste bună. Un lac artificial, plin cu pești, vă stă la dispoziție. Iar după câteva ore de stat cuminte pe marginea lacului, câteva minute de călărie sunt binevenite.
Complexul turistic Panicel se întinde pe o suprafață de 71588 mp, având 3 unități de cazare cu o suprafață utilă de 2950 mp și un total de 65 de camere, restaurant cu 160 locuri, sală de evenimente cu o capacitate de 400 de locuri, manej cu o suprafață de 1841 mp, construit în 2011, grajd vechi, restaurat integral, manej exterior, parcare pentru 100 mașini și 10 autocare, 2 lacuri artificiale și un lac natural de 2800 mp, pe râul Panicel.
Complexul se vinde mobilat și utilat complet pentru pensiune și organizare evenimente. Practic, se vinde un business la cheie, care ii va genera venituri noului proprietar, imediat după transferul de proprietate.
Din 2021 exista finalizata o piscina exterioara de 200 mp si un spatiu special, nou amenajat, pentru campare rulote.
Clasa energetica: B
Consum anual specific de energie: 130,14 kWh/m2an
Indice de emisii echivalent CO2: 34,14 kgCO2/m2an
Consum anual specific de energie din resurse regenerabile

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • R.A.T. Brașov Cap Linie Râșnov 2.1 kilometri
  • R.A.T. Brașov Cap Linie Romacril 2.1 kilometri
  • R.A.T. Brașov Halta Romacril 2.4 kilometri
  • R.A.T. Brașov Șoseaua Branului 2.4 kilometri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Râșnov h. 2.4 kilometri
  • Râșnov 3.5 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici