Vânzare

2 camere | 58 m²

Comsion 0 de la cumparator , apartament spatios, 2 camere, 5

Cluj / Floresti

65.900 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 58 m²

Compartimentare Semidecomandat

An finalizare construcție 2009

Tip imobil Alte tipuri

Niveluri imobil 4

Număr Băi 1

Numărul de locuri de parcare 1

Etaj 4

Stare proprietate Bună

Mobilat și Utilat Complet

Confort 1

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Blitz oferă spre vânzare un minunat apartament de 2 camere, semidecomandat, cu suprafața utilă de 58 mp mobilat, utilat așa cum îl privești.

Acesta e poziționat la etajul 2 într-un bloc nou, construit în 2009, mai exact in zona Porii.

Odată ce ai pășit în casă, poți să îți așezi haina in dresingul de pe hol și să te relaxezi...tocmai ce ai ajuns acasă iar atmosfera caldă te invită să explorezi întreg spațiul.Comision 0 de la cumparator

Camera de zi foarte spatioasa si scăldată în lumina naturală ce se arată în fața ochilor tăi , te va ajuta sa te scufunzi în aerul îmbietor ,în sfârșit te simți acasă. Locul de luat masa îți atrage atenția și parcă poți să îi vezi pe cei mici servind cina. Bucătăria gata echipată cu plita pe gaz, cuptor electric, te așteaptă să testezi cele mai pricepute delicii. Dormitorul si acesta foarte generos iti va permite loc si de birou ,un al 2-lea dresing si ceva spatiu pentru citit iar baia si aceasta foarte incapatoare pe langa obiectele sanitare din dotare intalnite in mod obisnuit in imobile ,beneficiaza si de bideu.Stiu că ti-am atras deja atentia ,asa ca ma vad nevoit sa iti explic cum este compartimentat imobilul: Din hol ai acces in baie,dormitor si livingul prevazut cu bucataria open space.


Apartamentul este ideal pentru a fi casa ta, dar și pentru investiție fiind aproape de punctele de interes iar zona cu verde generos ce se alfa in cutea aferenta blocului are sa te incante.

Știu că sună atrăgător și e ceea ce îți dorești dar vreau să îți mai spun ceva : apartamentul dispune de un loc de parcare inclus in pret.

Acum știi, casa ta e la mine!

Dacă ești convins că se potrivește căutărilor tale și e ceea ce îți dorești, sună acum pentru a stabili o vizionare.
Cod ofertă / ID BLITZ: P27897
Id intern: P27897

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare