Vânzare

Casă - Vilă 5+ camere, Central

Conac boieresc renovat sec.XIX, la granita Varsand

1.150.000 eur
ID 991701
Case - Vile | 640 m² | 5+ camere
Chisineu Cris, Arad / Central
Zona

Central

Număr camere

5+

Suprafața utilă

640 m²

Suprafață teren
11800 m²
An finalizare construcție
2003
Stare proprietate
Bună

Conacul este situat pe Drumul National nr.79 ARAD-ORADEA , la o distanta de 28,3 kilometri de municipiul Arad şi 30 km distanţă de localitatea Vărşand ,punct de trecere spre Ungraria. Conacul boieresc ( a fost construit la mijlocul secolului al XIX-lea ) de către Baronul Urban Petru de Monyoro.
In anul 1928 conacul trece in proprietatea dr.Gheorghe Wagner unde medicul isi desfasoara activitatea pană in 1948, cand este ocupat de catre comunisti. In cladire la parter a funcţionat sediul CAP-ului din localitate,iar la demisol a funcţionat grădinita pentru copii După revolutie urmasii familiei Wagner reintra in posesia conaculul pentru o scurta perioada de timp fiind vandut lui Sas Harald in 1990
In anul 1994, conacul a intrat in proprietatea d-lui H. M. Odata intrat in posesia sa, conacul a fost complet renovat lucrarile de renovare au durat peste 8 ani, cladirea fiind reconsolidată si renovată. Au fost păstrate toate elementele originale ale arhitecturii. A fost refăcut exteriorul după planurile initiale.Cladirea conacului are demisol si parter.
Parterul are 6 camere, doua băi si un Wc de serviciu.Toate camerele au parchet pe jos si pereţii cu lambriuri de lemn.Băile sunt amenajate modern,toate camerele sunt mobilate si imbină modernul cu traditionalul.Incălzirea se face cu ajutorul a două centrale termice care funcţionează cu gaz metan, posibilitatea incalzire cu apa termala.
Demisolul cu boltile sale este ideal pentru activităţi sportive si relaxare.Se poate amenaja cramă.
Constructia ofera tot confortul modern, fiind racordat la reteaua de apa, are canalizare proprie . La stradă este o clădire (190 m2),construită in aceiasi perioadă dotată cu toate utilitatile, si care este inchiriata in acest moment, fiind folosita ca si spatiu de alimentaţie publică.
Conacul se află construit pe un teren sigur,nu este supus percolului de inundaţii . Fundaţia este solidă iar pereţii au 1 metru grosime la demisol si 60 cm la parter.
In parcul conacului a fost construita o cladire noua (200 m2) care este acum in curs de finalizare si care poate fi utilizata ca spatiu pentru locuit.
In fata conacului a fost construita o piscina (50 m2). Piscina poate fi amenajata in scopul valorificarii resursei de apa termala.
Conacul este inconjurat de un parc si o livada cu peste 250 pomi fructiferi
Imobilul este imprejmuit cu gard din caramidă si are 2 cai de acces asfaltate, una cu acces la drumul national nr. 79 si cealalta cu acces la strada adiacenta,
In curtea asfaltată se află mai multe anexe si parcare acoperită pentru maşini.

Suprafa totala a proprietăţii este de 11 800m².
Conacul are o suprafata construita de: 782 m2 (Demisol 391 m2 si Parter 391 m2)
Suprafata utila conac: 640 m2 (Demisol 320 m2 + Parter 320 m2)
Anexa inchiriata are o suprafata construita de: 272 m2
Suprafata utila anexa: 232 m2
Piscina are o suprafata de: 50 m2
Livada are o suprafata de: 8000 m2
Imobilul se eliberează la 30 de zile de la semnarea contractului

Solicită vizionarea proprietății
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
27 Iunie
Marți
28 Iunie
Miercuri
29 Iunie
Joi
30 Iunie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.

Contactează utilizatorul

Conac boieresc renovat sec.XIX, la granita Varsand
Anca Companie
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 991701
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici