Vânzare

1 camere | 45 m²

Cortina126| Studio tip 1A1| Erou Iancu Nicolae

Bucuresti-Ilfov / Voluntari

135.950 €

Specificații

Număr camere 1

Suprafața utilă 45 m²

Compartimentare Decomandat

Confort Lux

Etaj 2

An finalizare construcție 2024

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate În construcție

Comision cumpărător 0%

Posibilitate parcare Da

Nu include TVA Da

Ansamblu Rezidențial Da

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Cortina 126 este un ansamblu rezidențial high-end, situat pe strada Erou Iancu Nicolae, o zonă de prestigiu în nordul Bucureștiului. Amplasamentul oferă acces facil la instituții educaționale de renume internațional, precum Mark Twain International School, British School, Cambridge School of Bucharest și Olga Gudynn, dar și la cluburi sociale și sportive de elită (World Class), centre comerciale de referință (Jolie Ville Galleria, Băneasa Shopping City) și spații verzi naturale, cum ar fi Pădurea Băneasa, acolo unde potecile sunt o invitație pentru jogging, ture cu bicicletele, joacă și descoperire, bird watching. 
Din cele 210 apartamente,  mai sunt disponibile doar câteva unități, o oportunitate atât pentru locuire, cât și pentru investiție, având în vedere că în zonă cererea pentru închiriere este ridicată, cu un range de 1500 – 2000 Euro pentru un apartament cu 3 camere. 
Parcarea este exclusiv subterană, distribuită pe trei niveluri. 
Cortina 126 se remarcă prin standardele ridicate de execuție și selecția atentă a materialelor și echipamentelor, aducând un nivel de calitate excepțional atât în construcție, cât și în design. Fațada ventilată ceramică are rol funcțional, dar și estetic, conferind un aspect elegant. 
Materialele și dotările de calitate superioară includ ceramică Florim, obiecte sanitare personalizate de Daniel Rubinetterie, sisteme de climatizare LG cu funcție AI, tâmplărie de aluminiu Schuco și uși interioare Filomuro cu toc ascuns. Aceste elemente contribuie la o experiență de locuire confortabilă și rafinată.
Ansamblul este finalizat; în prezent se lucrează la peisagistică. 
Programați o vizionare!

*Prețurile nu includ TVA

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Cortina126

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare