Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Număr de telefon verificat
350.000 eur VILA LUX OTOPENI | FERME
5 camere  •  190 m²  •  2023
Construcţie nouă
Otopeni, IF, Ferme
19 apr.
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Ferme

DE DUPLEX - OTOPENI FERME

280.000 eur
ID 3603941
Case - Vile | 200 m² | 5 camere
Otopeni, Bucuresti-Ilfov / Ferme
Zona Ferme
Număr camere 5
Suprafața utilă 200 m²
Suprafață teren 293 m²
An finalizare construcție 2023
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Avem cheile proprietatii.

Va propunem spre vanzare o vila cu acces direct individual, de tip duplex cu perete dublu si izolatie astfel incat proprietatea ofera intimitate si izolatie fonica. Imobilul avand compartimentare interioara din caramida, incalzire prin pardoseala pe toate nivelele, astfel incat proprietatea are un consumul redus de energie.
Constructie a fost fializata in 2023, avand tencuiala decorativa exterioara cu auto curatare, casa fiind construita foarte responsabil cu materiale de constructie premium.

Vila este situata in zona Ferme, intr-un cartier exclusivist, linistit, cu vecini de calitate, cu strazi largi si access rapid catre Bucuresti.

Vila este distibuita pe P 1 2M (posibilitate extindere et 2) are o amprenta la sol de 114 mp, este situata pe un teren de 293 mp. Detine o suprafata totala utila de 200 mp compartimentata astfel incat la parter gasim un living generos (47 mp) si luminos, cu deschidere la terasa 21 mp si gradina, o bucatarie tip open-space (17mp) ce se poate inchide optional, o baie si o camera tehnica.

La etaj gasim un hol cu o baie ce deserveste cele 2 dormitoare, acestea avand acces catre terasa (10.50 mp) si dormitorul matrimonial avand atat terasa proprie (6.70mp), baie si camera dressing.
Mansarda este un spatiu tip open-space 41.53 mp, ce poate fi o sala multimedia, o camera de joaca, un birou sau puteti supraetaja cu 2 nivele, in functie de nevoile familiei dvs.

Mansarda are placa de beton, acoperisul este izolat cu celuloza, izolatia exterioara este Kaparol, termopanele sunt tripan cu 7 camere Salamander, 4 anotimpuri, grosime 82 mm, ceea ce asigura un confort termic atat iarna cat si vara. Detine toate utilitatile.

Zona ofera acces rapid catre principalele Centre comerciale si la rutele importante spre centrul orasului sau catre destinatiile de weekend. De asemena accesul este facil zona comerciala DN Value Center, Kaufland, Lidl, Carfour sar si Mall Baneasa (Carrefour, Metro, Mega Image, Ikea, etc.) Aeroportul International Henri Coanda, autostrada A3 cat si centura Bucuresti #65533; autostrada A2.
Informatii eficienta energetica:
Clasa energetica: A
Consumul de energie primara:
Indicele de emisii echivalent CO2:
Consum de energie din surse regenerabile:

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici