Închiriere

2 camere | 52 m²

De inchiriat Apartament 2 Camere Decomandat 52mp

Bacau / Bacau

250 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 52 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 2

Etaj Parter

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 4

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Parțial

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

Blitz ofera spre închiriere un apartament decomandat de 2 camere, situat la strada principala, accesibil mijloacelor de transport. Apartamentul este ideal pentru cupluri, studenți sau mici familii care caută un spațiu confortabil și funcțional.

Baie
Baia apartamentului este complet echipată, oferind toate facilitățile necesare pentru confortul zilnic. Este placată cu plăci ceramice albe și roșii, dispuse într-un model șahist care adaugă un element de design plăcut. Cabina de duș circulară cu uși de sticlă decorate cu motive grafice oferă un spațiu eficient pentru duș. Boilerul electric montat deasupra toaletei asigură apă caldă în permanență, iar podeaua din plăci ceramice roșii completează estetica modernă și curată a băii. Dispune si de o baie de serviciu mai mica.

Bucatarie
Bucataria ofera un spatiu generos mobilata si utilata minimalist, avand centrala pe gaz cat si electrica, cele doua imbinandu-se perfect cu boilerul electric din baie.

Dormitor
Dormitorul este luminos și spațios. Ferestrele mari permit pătrunderea luminii naturale, contribuind la crearea unei atmosfere calde și primitoare. Parchetul laminat adaugă un plus de confort și eleganță camerei. Dormitorul este simplu decorat, dar funcțional, cu un accent pe confortul locatarilor.

Living/Sufragerie
Zona de living este de asemenea spațioasă si poate fi folosita pe post de al doilea dormitor, din aceasta putand accesa balconul tip terasa. 

Hol/Intrare
Holul apartamentului oferă un birou negru simplu, perfect pentru muncă sau studiu, completat de o oglindă mare cu ramă roșie care adaugă un accent modern și ajută la crearea unei senzații de spațiu mai mare. Podeaua din plăci ceramice maro, cu aspect de lemn, este atât elegantă, cât și ușor de întreținut. Decorul este minimalist, dar eficient, cu spațiu suficient pentru a adăuga elemente personale care să facă apartamentul să se simtă ca acasă. Acesta faciliteaza accesul rapid către toate încăperile decomandate ale apartamentului. De asemenea, oferă spațiu suficient pentru depozitarea hainelor și a încălțămintei.
Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați.
Cod ofertă / ID BLITZ: P127494
Id intern: P127494

Locație

Despre zona "Narcisa"

păreri exprimate de 184 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

6.7

Sănătate 6.7

Siguranță 7.6

Calitate aer 6.0

Curățenie 6.8

Zone verzi 6.5

Cultură și Educație

Cultură și Educație

6.4

Cultură 5.4

Educație 7.3

Sport 6.3

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.6

Nivel de trai 6.6

Magazine 7.4

Localuri 6.9

Parcări 5.6

Zgomot 6.3

Transport în comun

Transport în comun

7.9

Autobuz 7.9

Tramvai 0.0

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare