Vânzare

5 camere | 160 m²

De vanzare Cabana Lepsa

Vrancea / Lepsa

89.000 €

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 160 m²

Suprafață teren 900 m²

An finalizare construcție 2007

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 2

Număr Băi 3

Mobilat și Utilat Complet

Utilități Curent, Apă, Încălzire

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Va propunem spre vanzare Casa de vacanta situata in Lepsa ( Tunici,VN),  chiar la intrarea in rezervația Cheile Tisitei, zona Porcu, poziționată intr-o poienița superba pe malul râului Putna, înconjurată de 27 brazi ! 
  Casa este amplasată pe un teren de aproximativ 900 MP , dispune de 4 dormitoare, living, 3 bai, bucatarie, 3 holuri, 2 terase și alte dependințe. 
  Utilități: apa, energie electrica, fosa septica, încălzire centrala cu un termosemineu pe peleti cu retea de 12 calorifere, 2 boilere de 100l, hidrofor, aragaz cu butelie.
 Casa este perfect funcțională tot timpul anului, este construită din lemn pe fundație înaltă de beton, acoperită cu țigla ceramica și șindrila bituminoasă pe câteva anexe. 
  Aceasta proprietate este amenajată in stil rustic, finalizata in anul 2007 cu materiale de cea mai buna calitate si se vinde mobilată si utilată. 
  Pentru informatii suplimentare si programarea unei vizionari va rugam sa ne contactati !
 Agentia imobiliara HOUSE AVANTAJ  Focsani, va sta la dispozitie pentru intermedieri vanzari , inchirieri , certificate energetice, carti funciare , evaluari imobile , etc.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Mihai

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare