Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 3 camere, Central

De vânzare Casă 1 nivel +teren 2000mp Sanmartin

280.000 eur
ID 3161569
Case - Vile | 218 m² | 3 camere
Sanmartin, Bihor / Central
Zona Central
Număr camere 3
Suprafața utilă 218 m²
Suprafață teren 2000 m²
An finalizare construcție 2009
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Parțial
Posibilitate parcare Nu
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Încălzire,    Climă
 Preț negociabil

Vă prezentăm o casă individuală cu potențial ridicat situată într-o zonă rezidențială de valoare din Sanmartin, pe strada I.C. Brătianu. Proprietatea are o suprafață de 2000 mp, cu o curte spațioasă cu arbori și vegetație matură, fiind ideală pentru cei care doresc să se bucure de un spațiu verde generos.
Construită în anul 2009, casa are o suprafață utilă de 218 mp și este împărțită într-un mod practic și funcțional. Proprietatea dispune de două dormitoare, fiecare cu baia proprie, un living generos, o bucătărie open space cu zona de dinning, un garaj, o sală tehnică și o baie de serviciu.
Casa a fost construită cu materiale de calitate superioară, având cărămidă Porotherm și izolație de polistiren extrudat de 5 cm atât la interior cât și la exterior. Încălzirea casei este realizată prin intermediul unei pompe de căldură NIBE și a încălzirii în pardoseală, asigurând un confort termic ridicat și o eficiență energetică maximă. De asemenea, proprietatea dispune de panouri solare pentru a asigura apă caldă.
Proprietatea este racordată la rețeaua de apă, curent și canalizare, asigurând toate facilitățile necesare pentru o viață modernă și confortabilă. Geamurile termopan de la Gealan asigură o izolare termică și fonică ridicată.
Pentru mai multe informații și pentru a viziona această proprietate unică, vă așteptăm cu drag să ne contactați.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici