Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Teren, 23000 m²

De vânzare, teren cu PUD aprobat, lac amenajat, locație...

874.000 eur
ID 3223158
Terenuri | 23000 m²
Rasnov, Brasov / Glajarie
Zona Glajarie
Suprafață teren 23000 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 31 m
Utilități Curent,    Apă
 Preț negociabil

Sunt puține locuri, unde o dată coborât din mașină, parcă totul capătă alt sens și simți cum tot ceea ce te înconjoară te încarcă la maxim în câteva secunde iar în același timp o liniște, pe care foarte rar o întâlnim, te cuprinde instant.

Sunt Florin Ciche, consultant imobiliar în cadrul biroului RE/MAX Central, iar în cele ce urmează doresc să va prezint un loc de vis, pe un teren de peste două hectare, o proprietate care pe mine m-a cucerit.

Plecând din forfota orașului, spre Râșnov, priveliștea începe să ne transmită o stare nouă. O dată intrați pe drumul de Glăjărie piscurile muntoase ne înconjoară și se văd cum dorm liniștite la linia apropiată a orizontului. Părăsim drumul asfaltat, spre dreapta, pe un drum pietruit, mărginit de vegetație matură, iar după nici 600 metri ne oprim în dreptul unei porți aflata la marginea terenului. Abia acum putem observa că de jur împrejur munții se uită la noi, coboram din mașină și o luăm la pas, ușor, pe un drum șerpuit, apoi dintr-o dată se deschide în față un lac minunat, înconjurat de o mică pădure și un ponton care abia așteaptă să-l pășim.

Toate aceste pot fi ale dumneavoastră, peisajului lipsindu-i doar o cabană pe care o puteți construi așa cum va doriți. Iar dacă nu va place singurătatea va puteți aduce și prietenii deoarece pe cei 23.000 mp pot fi construite mai multe cabane sau case de vacanță. Avem energie electrică, apă, priveliște, pădure, lac și evident peștii din lac pe care o să-i gășiți mereu acolo.

Pentru mai multe informații și o vizită la locație va stau la dispoziție.

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • R.A.T. Brașov Cap Linie Râșnov 4.9 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici