Vânzare

De Vanzare Teren intravilan, 557 mp, langa Lempes, Sanpetru!

Brasov / Sanpetru
36.000 €

Rată estimată

807 Lei/lună

Avans (15%)

26.838 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Preț negociabil Nu

Suprafață teren 557 m²

Tip teren Construibil

Clasificare teren Intravilan

Front stradal 14 m

Construcție pe teren Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Sunteti in cautarea unei parcele de teren pe care sa construiti casa visurilor dvs?
Ori sunteti investitor si cautati parcele de teren cu potential?

Avem placerea sa va oferim spre vanzare 5 (da, ati citit bine cinci) parcele de teren intravilan situate la iesirea din Sanpetru spre Harman!
Accesul facil, privelistea deosebita spre Dealul Lempes, pozitionarea cardinala favorabila constructiilor rezidentiale, zona aflata in plina dezvoltare urbana, toate fac din aceste terenuri oportunitate deosebita atat pentru cineva care doar doreste sa isi construiasca propriul camin dar mai ales pentru investitori! 
Aflate in apropierea viitoarei artere care va degaja traficul dinspre Sanpetru spre DN 11, str Macesului, cele cinci parcele de teren au suprafete de peste 500 mp, cu forma rectangulara!
Accesul se face din drumul comunal Sanpetru-Harman, printr-un drum deja cedat Primariei cu latimea de 9 ml. Apa, canalizare, curent electric si gaz se afla la 50 m distanta, pe drumul comunal indicat mai sus!
De mentionat ca exista PUZ aprobat, urmind ca dvs, ca viitor proprietar sau dezvoltator sa aveti nevoie doar de obtinerea Autorizatiei de Construire in functie de ce doriti sa edificati pe teren!
POT de 35% si CUT de 1,05 si latimea de 14,5 m permit construirea unui imobil cu regim de inaltime P+E+M cu suprafata desfasurata de pana la 550 mp...mai mult decat suficient pentru nevoile cotidiene majoritatii dintre noi!
Comisionul perceput de agentie in cazul tranzactiei este de de 3% plus TVA!
Pentru detalii, schite si vizionare la fata locului, va stam la dispozitie!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Dan Spulber

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare