Vânzare

De vanzare teren intravilan, imprejmuit, la intrare in Mun.

Prahova / Campina
48.000 €

Rată estimată

1.076 Lei/lună

Avans (15%)

35.784 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Suprafață teren 1075 m²

Clasificare teren Intravilan

Front stradal 16 m

Comision cumpărător 0%

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Tip teren Construibil

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Se ofera spre vanzare, un  teren intravilan situat la intrarea în Municipiul Câmpina, la doar un minut de mers cu mașina fata de DN1.

Aceast teren de  excepție este  împrejmuit și îngrijit, decorat cu vegetație montană matură și pomi fructiferi. Teren cu o suprafață generoasă de 1075 mp, cu  o deschidere de 16 m la frontul stradal asfaltat si iluminat public, toate utilitățile necesare - gaze, curent, apă și canalizare - sunt disponibile chiar în fața proprietății.

Cu un regim urbanistic permisiv de POT 50% și CUT 1,5%, se poate construi o locuință spațioasă cu regim de înălțime P+2E,  profitând la maximum de acest teren excepțional. Imaginează-ți diminețile petrecute în grădina ta, în aerul curat de munte, savurând cafeaua în mijlocul naturii, departe de agitația urbană.

Nu rata  oportunitate de a te bucura de un stil de viață echilibrat, unde confortul modern se întâlnește cu frumusețea peisajului montan, beneficiind de o locație strategică ce permite evitarea ambuteiajelor de pe Valea Prahovei 

Vino să descoperi acest teren de poveste și transformă-ți visul în realitate!

Id intern: P222

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Mihaela Oprea-Hagiu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare