Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare

Casă - Vilă 5+ camere, Centrul Istoric

De vanzare vilă cu 8 camere și potențial pentru mai mu...

178.000 eur
ID 2474899
Case - Vile | 187 m² | 5+ camere
Brasov, Brasov / Centrul Istoric
Număr camere

5+

Suprafața utilă

187 m²

Suprafață teren
118 m²
An finalizare construcție
1958
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
3
Număr Băi
mai mult de 3
Posibilitate parcare
Nu
Utilități
Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz
 Preț negociabil

Bună, sunt Aniela Panait, consultant imobiliar în cadrul RE/MAX Central și vă invt să decsoeriți în reprezentare exclusivă și comision 0, o vilă cu mult potențial, situată intr-una dintre cele mai frumoase si faimoase zone ale Brasovului, Schei, acolo unde trecutul se impleteste cu prezentul si fiecare straduta spune o poveste.

Situata intr-o locatie care va permite usor sa ajungeti in plimbare, in cateva minute, in inima Brasovului vechi, fie ca vreti sa descoperiti Piata Sfatului, Piata Unirii, Strada Sforii ori poalele Tampei, vila poate deveni atat caminul unei familii numeroase, cat si o investitie profitabila, datorita compartimentarii in mai multe apartamente.

Structurată pe trei nivele plus pod, are o suprafață utilă de 187 mp și este compartimentată după cum urmează: primul nivel, cu intrare din stradă și din curte, a fost un spațiu comercial cu toaletă, momentan fiind folosit ca și magazie, dar putand deveni și garaj pentru o masină.
Nivelul doi are acces de pe terasa/curtea de 22 mp și este compus din 3 camere, bucătărie, 2 cămări, 2 băi și hol.
Nivelul trei este parțial realizat în volumul podului și cuprinde 2 camere mobilate, chicinetă, baie, debara, 2 balcoane, precum și încă doua camere care trebuie finisate. Din camera de langă chicinetă se face accesul către podul amenajat.

Structura de rezistență a locuinței este mixtă, alcătuită din pereți portanți de cărămidă, planseu din beton peste nivelul 1 si 2, și din lemn peste nivelul 3, fundații continue din beton și acoperiș tip șarpantă cu învelitoare din țigle solzi.

Construcția este una solidă, iar în urma unor lucrări de renovare și atenție pe partea estetică și de finisaje, poate deveni o bijuterie imobiliară, într-o locație premium a Brașovului.

Asadar, fie ca vă doriți o proprietate care să vă permită să aduceți toată familia laolaltă, poate mai multe generatii care pot locui împreună, dar bucurandu-se, totusi, de intimitate, fie ca va ganditi la o afacere in domeniul turismului ori chiar un after school, datorita proximitatii unor scoli de prestigiu în zonă, nu ezitați să mă contactați și vă aștept cu drag la o vizionare!

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 293 metri
  • Staţie autobuz 337 metri
  • Staţie autobuz 402 metri
  • Staţie autobuz 431 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Bartolomeu 3.1 kilometri
  • Gara Brașov 3.7 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici