Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 3 camere, Dealuri Oradea

Domeniu de vânzare în zona Dealuri Oradea, Branului

1.385.000 eur
ID 3117941
Case - Vile | 288 m² | 3 camere
Oradea, Bihor / Dealuri Oradea
Număr camere 3
Suprafața utilă 288 m²
Suprafață teren 2520 m²
An finalizare construcție 2004
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi mai mult de 3
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 5-10
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Sistem irigaţie,    Încălzire,    Climă
 Preț negociabil
 Demisol

Vă oferim spre vânzare, o vilă excepțională în Oradea, construită in 2004 într-o zonă ce oferă multă liniște și confort, având acces la o stradă publică și la una privată.
Vila este construită pe un teren de 2500 mp într-una dintre cele mai dorite zone de interes imobiliar, situată pe strada Branului. Amplasarea vilei în teren a fost astfel gândită încât curtea rămasă liberă să poată oferi o suprafață generoasă pentru petrecerea timpului liber alături de familie și de prieteni, la care se adaugă zona de barbeque și pișcină, toate acestea fiind bine încadrate de vegetația matură ce completează în mod armonios întregul tablou al proprietății.

Este o vilă spectaculoasă care iese evident din tiparele zonei. Liniile fluide ale exteriorului se îmbină armonios cu cadrul natural, provocându-ți imaginația să te “plimbe” prin decoruri fantastice. Spațiile largi din interior sunt interconectate într-un mod ingenios, lumina naturală este omniprezentă și pune în valoare fiecare detaliu gândit de arhitect.
In zona de zi de la parter se află bucătăria, o baie cu saună, grup sanitar și living generos, care este inundat de lumina ce trece prin geamurile enorme, trecerea de la interior la exterior făcându-se într-un mod firesc, ca și cum nu ar exista nici o delimitare a spațiilor.
Scara, ce asigură accesul între cele două niveluri, reprezintă un element de design interior de efect. Cele două dormitoare ale etajului sunt astfel dispuse încât orice membru al familiei se poate odihni în liniște.
Încălzirea este prin pardoseală cu centrală proprie pe gaz, 4 panouri solare, aer condiționat.
Vă aștept cu drag la vizionare.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Oradea 1.2 kilometri
  • Staţie tren 2.5 kilometri
  • Oradea Est 3.0 kilometri
  • Oradea Vest 4.6 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici