Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Eduard F.
Companie
Vânzare Garsonieră, Dristor

Dristor , Metrou , garsoniera , dec. , et.10 , mobilata/util

55.500 eur
ID 3535492
Garsoniere | 32 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Dristor
Zona Dristor
Suprafața utilă 32 m²
Confort 1
Etaj 10
An finalizare construcție 1967
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 10
Mobilat/Utilat Complet
Clasă energetică A
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1

O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita, dar cum ar fi ca si locuinta ta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF REAL ESTATE pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

PYF REAL ESTATE va propune spre vanzare, o garsoniera in zona Dristor - Metrou , pe strada Dristorului , in imediata apropiere de metrou, autobuz, zona comerciala, banca, supermarket, cinema, fastfood, trafic pietonal, intersectie circulata, benzinarie, parc, mall, restaurant/pub, scoala/gradinita, farmacie#8203;#8203;#8203;#8203;#8203;#8203; situata la 1 minut de statia de metrou Dristor intr-un imobil construit in anul 1967. Garsoniera este compusa dintr-o camera , baie , bucatarie si balcon inchis, este situata la etajul 10/10 si are ca destinatie locuinta/birou. Avand o suprafata totala de 32 mp si o suprafata utila de 29 mp dar si o compartimentare semidecomandat , garsoniera se vinde complet mobilata/utilata, asa ca ia-ti hainele si vino in noua ta CASA.Veti gasi aici baie cu cabina de dus si o bucatarie inchisa mobilata/utilata cu : aragaz, cuptor electric, hota, frigider, masina de spalat rufe, spatiu de luat masa. Garsoniera este una perfecta pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, aceasta are un balcon inchis, suprafata acestuia fiind de 3 mp, potrivit pentru un mic dejun sau o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Atmosfera care va asteapta, este una placuta atat vara cat si iarna, garsoniera dispunand de incalzire prin termoficare si aer conditionat. Avantajul acestei garsoniere, care este de altfel si cel mai important aspect al vietii cotidiene, este locul de parcare care se poate gasi cu usurinta in zona. Nu aveti masina? Nu exista nici o problema, deoarece zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun (statia de metrou Dristor 1/2 la 1-2 minute de mers pe jos si statia STB Dristorului la 2 minute de mers pe jos) ,o multitudine de magazine diverse/supermarketuri/restaurante. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere, pregatita pentru a deveni caminul dvs.

PYF REAL ESTATE va invita la vizionare, pentru a vedea cu ochii dumneavoastra toate aceste avantaje, avantaje dobandite prin cumpararea acestei garsoniere la pretul de 55.500 EURO Doriti mai multe informatii sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nici o problema! Echipa PYF REAL ESTATE , prin agentul zonei Eduard F., suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs si de aceea va invitam sa ne contactati pentru ca, impreuna, sa gasim cea mai buna solutie locativa pentru dumneavoastra. | ID intern: Pyf008B2926

  • Staţii de tramvai Distanţă
  • Șoseaua Mihai Bravu 222 metri
  • Dristorului 228 metri
  • Staţii de autobuz Distanţă
  • RATB Calea Dudești 315 metri
  • Șos. Mihai Bravu 357 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara Obor 3.1 kilometri
  • Metrorex Metrou Obor 3.3 kilometri
  • Staţii de metrou Distanţă
  • Metrorex Metrou Dristor 2 81 metri
  • Metrorex Metrou Dristor 1 208 metri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici