Vânzare

5+ camere | 280 m²

Duplex construcție 2024 în Zimandcuz, comision 0%

Arad / Zimandcuz

235.000 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 280 m²

Suprafață teren 564 m²

An finalizare construcție 2024

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 6

Comision cumpărător 2%

Utilități Curent

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

ID: P12334
Golden Real Estate vă propune spre vânzare un duplex P+E, în localitatea Zimandcuz, într-un cartier rezidențial nou, construcție 2024. Duplexul este construit pe un teren în suprafață de 564 mp, cu o amprentă la sol de 200 mp, cu o suprafață utilă desfășurată de 280 mp, un front stradal de 15 ml.
 
 Cele două părți componente ale duplexului sunt situate în oglindă, fiecare fiind compartimentat astfel: la parter avem un hol din care se intră în dormitor, living cu bucătărie open-space, baie, iar la ieșirea spre curtea interioară avem camera tehnică și terasa acoperită. La etaj, din casa scării, avem intrarea în cele trei dormitoare și două băi. Practic, avem în total 8 dormitoare, două living-uri, 6 băi, 2 terase.
 
 Imobilul se afla acum la stadiu de gri, dar se va preda la alb, cu încălzirea în pardoseală.
 
 Acest duplex se pretează foarte bine pentru o familie numeroasă, dacă dorești să ai copii sau părinții aproape de tine, dar să ai totuși intimitatea propriei locuințe, este varianta ideal, în același timp achiziția lui poate să fie și o varianță de investiție foarte bună, o parte putând fi folosită pentru locuință, iar cealaltă valorificată prin inchiriere sau deschiderea unei afaceri.
 
 Fiind aproape de oraș, beneficiezi de toate facilitățile pe care acesta ți le pune la dispoziție, bucurându-te în același timp de liniștea vieții la casă.
 
 Preț 235.000 euro, negociabil.
 Agent exclusiv Golden Real Estate.


Id intern: P12334

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Paula Muntean

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare